Giresunspor galibiyete odaklandı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 22.02.2020 - 13:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3697+ kez okundu.
 

Giresunspor galibiyete odaklandı

Kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta; "Rakibin geçen hafta aldığı farklı mağlubiyet bizi rehavete sokmamalı, iyi konsantre olup 3 puanı alan taraf olmalıyız"
TFF 1. Lig'in 23. haftasında yarın Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u ağırlayacak Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, rakiplerinin geçen hafta aldığı farklı mağlubiyetin kendilerini rehavete sokmaması gerektiğine vurgu yaparak, "İyi konsantre olup 3 puanı alan taraf olmalıyız." dedi. Usta, yaptığı açıklamada, geçen hafta Fatih Karagümrük karşısında bir "yol kazası" yaşadıklarını, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.  Bu hafta oynayacakları Balıkesirspor maçının kolay olmayacağına işaret eden Usta, "Futbol sahada oynanan, mücadele edenin kazanacağı bir oyun. Yenilsek de mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Rakibin geçen hafta aldığı farklı galibiyet bizi rehavete sokmamalı, iyi konsantre olup 3 puanı alan taraf olmalıyız." diye konuştu.  Bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynayacaklarına işaret eden Usta,  "Kalan sürede hataya tahammülümüz yok. Ligi ilk 6 içinde tamamlayacağımızdan eminiz. Hakem hataları oluyor ama hakemi de yeneceğiz. Önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan hedefliyoruz. Sekiz günde 3 maç oynayacağız, 7 puan alırsak senaryo değişecektir." değerlendirmesinde bulundu. 
Kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta; "Rakibin geçen hafta aldığı farklı mağlubiyet bizi rehavete sokmamalı, iyi konsantre olup 3 puanı alan taraf olmalıyız"

TFF 1. Lig'in 23. haftasında yarın Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u ağırlayacak Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, rakiplerinin geçen hafta aldığı farklı mağlubiyetin kendilerini rehavete sokmaması gerektiğine vurgu yaparak, "İyi konsantre olup 3 puanı alan taraf olmalıyız." dedi.

Usta, yaptığı açıklamada, geçen hafta Fatih Karagümrük karşısında bir "yol kazası" yaşadıklarını, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi. 

Bu hafta oynayacakları Balıkesirspor maçının kolay olmayacağına işaret eden Usta, "Futbol sahada oynanan, mücadele edenin kazanacağı bir oyun. Yenilsek de mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Rakibin geçen hafta aldığı farklı galibiyet bizi rehavete sokmamalı, iyi konsantre olup 3 puanı alan taraf olmalıyız." diye konuştu. 

Bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynayacaklarına işaret eden Usta,  "Kalan sürede hataya tahammülümüz yok. Ligi ilk 6 içinde tamamlayacağımızdan eminiz. Hakem hataları oluyor ama hakemi de yeneceğiz. Önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan hedefliyoruz. Sekiz günde 3 maç oynayacağız, 7 puan alırsak senaryo değişecektir." değerlendirmesinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.