GİRESUNSPOR’DAN LİDERE ÇELME

SPOR 02.02.2020 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3038+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR’DAN LİDERE ÇELME

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Giresunspor deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 20. hafta maçlarında lider Hatayspor'a konuk oldu. Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Yiğit Arslan yönetti. Maç 1-1 sonuçlandı. Bu sezon evinde hiç mağlup olmayan Hatayspor ve deplasmanda 2 galibiyeti bulunan Giresunspor'un mücadelesinde ilk yarı gol sesi çıkmadı. 2. yarının başlarında Yeşil Beyazlılar’da Yonathan del Valte sahneye çıktı ve Giresunspor'u 49. dakikada 1-0 öne geçirdi. Golün ardından 53. ve 65. dakikalarda oyuncu değişikliği yapan Hatayspor, 73. dakikada Mirkan Aydın'ın golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bununla birlikte lider Hatayspor, bu sezon evindeki yenilmezlik serisinin bozulmasına izin vermedi. Hatayspor 41 puanla liderlik koltuğunda otururken, Giresunspor, 28 puanla 8. sıraya yükseldi. Giresunspor sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Hatayspor ise haftaya deplasmanda Karagümrük'le karşılaşacak  
TFF 1. Lig'in 20. haftasında Giresunspor deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 20. hafta maçlarında lider Hatayspor'a konuk oldu. Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Yiğit Arslan yönetti. Maç 1-1 sonuçlandı.
Bu sezon evinde hiç mağlup olmayan Hatayspor ve deplasmanda 2 galibiyeti bulunan Giresunspor'un mücadelesinde ilk yarı gol sesi çıkmadı.
2. yarının başlarında Yeşil Beyazlılar’da Yonathan del Valte sahneye çıktı ve Giresunspor'u 49. dakikada 1-0 öne geçirdi. Golün ardından 53. ve 65. dakikalarda oyuncu değişikliği yapan Hatayspor, 73. dakikada Mirkan Aydın'ın golüyle beraberliği yakaladı.
Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bununla birlikte lider Hatayspor, bu sezon evindeki yenilmezlik serisinin bozulmasına izin vermedi.
Hatayspor 41 puanla liderlik koltuğunda otururken, Giresunspor, 28 puanla 8. sıraya yükseldi.
Giresunspor sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Hatayspor ise haftaya deplasmanda Karagümrük'le karşılaşacak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.