GİRESUNSPOR’DAN ASFK’YA ZİYARET

SPOR 24.12.2018 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2684+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR’DAN ASFK’YA ZİYARET

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ ile beraberinde Başkan Vekili İbrahim Özkul, Asbaşkan Ercan Pamuk, Basın sözcüsü Bahattin Kurt Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Giresun ilinde yapmış olduğu hizmetlerden memnunluk duyduğunu belirterek, yeni yönetim kurulunun çok daha başarılı olacağı inancının tam olduğunu belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. ASKF Başkanı Sina Işık; yönetim kurulu olarak genç ve hedefi olan bir yönetim kadrosu ile yola çıktıklarını, amaçlarının Giresun’da amatör sporun gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacaklarını belirtti. Ziyaret sonrası Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ günün anısına imzalı Giresunspor formasını ASKF Başkanı Sinan Işık’a takdim etti, ASKF Başkanı Sinan Işık’ta Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ’ya ASKF logolu plaket takdim ederek iyi dilek temennisinde bulunularak toplu resim çektirildi. Ziyaret sırasına Giresun ASKF Genel sekreteri Erkan Hacak, Yönetim kurulu üyeleri Halil Demirel, Osman Öden, Ali Yakarışık, Mustafa Kasap, Hasan Almalı, Eyüp Arslan ile Denetim kurulu üyesi Murat Memiş hazır bulundu.
Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ ile beraberinde Başkan Vekili İbrahim Özkul, Asbaşkan Ercan Pamuk, Basın sözcüsü Bahattin Kurt Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Giresun ilinde yapmış olduğu hizmetlerden memnunluk duyduğunu belirterek, yeni yönetim kurulunun çok daha başarılı olacağı inancının tam olduğunu belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ASKF Başkanı Sina Işık; yönetim kurulu olarak genç ve hedefi olan bir yönetim kadrosu ile yola çıktıklarını, amaçlarının Giresun’da amatör sporun gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacaklarını belirtti.
Ziyaret sonrası Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ günün anısına imzalı Giresunspor formasını ASKF Başkanı Sinan Işık’a takdim etti, ASKF Başkanı Sinan Işık’ta Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ’ya ASKF logolu plaket takdim ederek iyi dilek temennisinde bulunularak toplu resim çektirildi.
Ziyaret sırasına Giresun ASKF Genel sekreteri Erkan Hacak, Yönetim kurulu üyeleri Halil Demirel, Osman Öden, Ali Yakarışık, Mustafa Kasap, Hasan Almalı, Eyüp Arslan ile Denetim kurulu üyesi Murat Memiş hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.