Giresunspor’da Kalpar gitti, Özat geldi

SPOR 07.01.2019 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3214+ kez okundu.
 

Giresunspor’da Kalpar gitti, Özat geldi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı. Kalpar’dan boşalan koltuğa Ümit Özat getirildi.
Kulüp başkanı Sacit Ali Eren,  yaptığı açıklamada, dün akşam Antalya kampında Kalpar ile bir araya geldiklerini belirtti. Kalpar ile yaptıkları görüşmede, karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldıklarını ifade eden Eren, ‘Yönetim kurulu olarak yeni teknik direktör  Ümit Özat ile görüştüklerini ve her konuda anlaştıklarını belirtti. Kendisiyle bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını aktaran Eren, açıklamasında, "Giresunspor'umuza Ümit Özat hayırlı olsun." ifadesine yer verdi. Eren, ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarına devam ettiklerini de kaydederek, bu hafta içerisinde birkaç önemli ismi kadrolarına katacaklarını sözlerine ekledi.  
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı. Kalpar’dan boşalan koltuğa Ümit Özat getirildi.

Kulüp başkanı Sacit Ali Eren,  yaptığı açıklamada, dün akşam Antalya kampında Kalpar ile bir araya geldiklerini belirtti. Kalpar ile yaptıkları görüşmede, karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldıklarını ifade eden Eren, ‘Yönetim kurulu olarak yeni teknik direktör  Ümit Özat ile görüştüklerini ve her konuda anlaştıklarını belirtti. Kendisiyle bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını aktaran Eren, açıklamasında, "Giresunspor'umuza Ümit Özat hayırlı olsun." ifadesine yer verdi.

Eren, ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarına devam ettiklerini de kaydederek, bu hafta içerisinde birkaç önemli ismi kadrolarına katacaklarını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.