GİRESUNSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

SPOR 07.03.2019 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3017+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Ligde 12 maçtır galibiyete hasret olan Çotanaklarda, Kulüp Asbaşkanı Usta, “Boluspor’u yenip şeytanın bacağını kırmak amacındayız” dedi.
Spor Toto 1. Lig’de 24. Haftayı Adanaspor deplasmanında aldığı 1 puanla kapatan Giresunspor’da, gözler Cumartesi günü iç sahada oynanacak Boluspor karşılaşmasına çevrildi. Çotanakların Asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, Adana’da kazanabilecekleri bir maçtan 1 puanla döndükleri için üzgün olduklarını söyledi. Her şeye rağmen deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu ifade eden Usta, “Üzerimizdeki şanssızlığı Adana’da da kıramadık. Galibiyete çok yakındık ancak yakaladığımız net fırsatları değerlendiremeyince evimize 1 puanla döndük. Kazanamadık ama deplasmanda kaybetmemekte önemli” dedi. Şimdiki hedeflerinin Boluspor maçını kazanmak olduğunu belirten Usta, “Bu hafta kendi evimizde Boluspor’u konuk edeceğiz. Ligde 12 maçtır galip gelemeyen bir takım hüviyetindeyiz. Artık buna bir son vermemiz gerekiyor. Boluspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Rakibimizi yenip şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Bütün Giresunspor taraftarlarını cumartesi günü Atatürk Stadı’nda desteğe bekliyoruz” şeklinde konuştu.  
Ligde 12 maçtır galibiyete hasret olan Çotanaklarda, Kulüp Asbaşkanı Usta, “Boluspor’u yenip şeytanın bacağını kırmak amacındayız” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de 24. Haftayı Adanaspor deplasmanında aldığı 1 puanla kapatan Giresunspor’da, gözler Cumartesi günü iç sahada oynanacak Boluspor karşılaşmasına çevrildi. Çotanakların Asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, Adana’da kazanabilecekleri bir maçtan 1 puanla döndükleri için üzgün olduklarını söyledi. Her şeye rağmen deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu ifade eden Usta, “Üzerimizdeki şanssızlığı Adana’da da kıramadık. Galibiyete çok yakındık ancak yakaladığımız net fırsatları değerlendiremeyince evimize 1 puanla döndük. Kazanamadık ama deplasmanda kaybetmemekte önemli” dedi.

Şimdiki hedeflerinin Boluspor maçını kazanmak olduğunu belirten Usta, “Bu hafta kendi evimizde Boluspor’u konuk edeceğiz. Ligde 12 maçtır galip gelemeyen bir takım hüviyetindeyiz. Artık buna bir son vermemiz gerekiyor. Boluspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Rakibimizi yenip şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Bütün Giresunspor taraftarlarını cumartesi günü Atatürk Stadı’nda desteğe bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.