GİRESUNSPOR, ANTALYA’DA KAMPA GİRİYOR

SPOR 31.12.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3134+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR, ANTALYA’DA KAMPA GİRİYOR

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un yeni Başkanı işadamı Sacit Ali Eren’i makamında ziyaret etti.
Yıldız’a ziyaretinde Kulüp Yöneticilerinden Halil Bozyokuş eşlik etti. Başkan Eren, yaptığı açıklamada, takımın ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak Çarşamba günü başlayacağını söyledi. 27 Aralık'taki olağanüstü genel kurulla göreve gelmelerinin ardından yeni yönetim kurulu olarak devre arası planlamasını hazırladıklarını belirten Başkan Eren, devre arası kampını Antalya'da gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Eren, “2 Ocak'ta oyuncular burada toplanacak. Ligin 18. haftasında Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmaya kadar hazırlıklarımızı Antalya'da sürdüreceğiz. Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi. Eren, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile Antalya kampında toplantı yapacaklarını ve takımın son durumu hakkında kendisinden bilgi alacaklarını kaydederek, “Ligin ikinci yarısına tam anlamıyla hazır girmek ve kalan haftalarda başarıyı yakalamak istiyoruz. Bunun için eksikliklerimizi belirleyip, ona göre transfer politikası izleyeceğiz. Takımın son durumu hakkında teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar ile görüşerek rapor alacağız. Yönetim kurulu olarak hocamızın vereceği rapora göre transferde hareket edeceğiz” diye konuştu.   Transfer çalışmalarına da başladıklarını kaydeden Başkan Eren, bazı isimlerle görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi.   
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un yeni Başkanı işadamı Sacit Ali Eren’i makamında ziyaret etti.

Yıldız’a ziyaretinde Kulüp Yöneticilerinden Halil Bozyokuş eşlik etti. Başkan Eren, yaptığı açıklamada, takımın ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak Çarşamba günü başlayacağını söyledi.

27 Aralık'taki olağanüstü genel kurulla göreve gelmelerinin ardından yeni yönetim kurulu olarak devre arası planlamasını hazırladıklarını belirten Başkan Eren, devre arası kampını Antalya'da gerçekleştireceklerini ifade etti.

Başkan Eren, “2 Ocak'ta oyuncular burada toplanacak. Ligin 18. haftasında Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmaya kadar hazırlıklarımızı Antalya'da sürdüreceğiz. Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Eren, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile Antalya kampında toplantı yapacaklarını ve takımın son durumu hakkında kendisinden bilgi alacaklarını kaydederek, “Ligin ikinci yarısına tam anlamıyla hazır girmek ve kalan haftalarda başarıyı yakalamak istiyoruz. Bunun için eksikliklerimizi belirleyip, ona göre transfer politikası izleyeceğiz. Takımın son durumu hakkında teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar ile görüşerek rapor alacağız. Yönetim kurulu olarak hocamızın vereceği rapora göre transferde hareket edeceğiz” diye konuştu.  

Transfer çalışmalarına da başladıklarını kaydeden Başkan Eren, bazı isimlerle görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.