GİRESUNSPOR, ADANA DEMİRSPOR’U AĞIRLIYOR

SPOR 28.11.2019 - 16:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2849+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR, ADANA DEMİRSPOR’U AĞIRLIYOR

Giresunspor, TFF 1. Lig'in 13. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 14.00'da Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek.
Doman'ın yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Soner Maraş yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Hakan Ülker görev yapacak. Adana Demirspor maçının biletleri satışa çıkarken bilet fiyatları şu şekilde; VIP C Tribünü: 50 TL, Kapalı Deniz Tribünü: 30 TL, Maraton Tribünü: 20 TL, Kale Arkası Tribünü: 10 TL, Misafir Tribünü: 10 TL olarak belirlendi. Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, Pazar günü oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi yeşil beyazlı taraftarlara seslendi. Kutlu, taraftarların takım için itici bir güç olduğunu belirterek, “Hep söylüyorum taraftarlarımız bu takım için bu şehir için çok önemli. Giresunspor’da bu şehrin önemli değerlerinden bir tanesi. Özellikle bu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlar itici bir güç. Son haftalarda zaten artan bir taraftar sayımız var. İnşallah bu maçta tribünleri daha dolu görürüz. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Bizde onlara inşallah üç puanı armağan ederiz” ifadelerini kullandı.
Giresunspor, TFF 1. Lig'in 13. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 14.00'da Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek.

Doman'ın yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Soner Maraş yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Hakan Ülker görev yapacak. Adana Demirspor maçının biletleri satışa çıkarken bilet fiyatları şu şekilde; VIP C Tribünü: 50 TL, Kapalı Deniz Tribünü: 30 TL, Maraton Tribünü: 20 TL, Kale Arkası Tribünü: 10 TL, Misafir Tribünü: 10 TL olarak belirlendi.

Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, Pazar günü oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi yeşil beyazlı taraftarlara seslendi.

Kutlu, taraftarların takım için itici bir güç olduğunu belirterek, “Hep söylüyorum taraftarlarımız bu takım için bu şehir için çok önemli. Giresunspor’da bu şehrin önemli değerlerinden bir tanesi. Özellikle bu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlar itici bir güç. Son haftalarda zaten artan bir taraftar sayımız var. İnşallah bu maçta tribünleri daha dolu görürüz. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Bizde onlara inşallah üç puanı armağan ederiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.