'Giresun Fındığı' fotoğrafla anlatıldı

SANAT 05.12.2016 - 16:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2531+ kez okundu.
 

'Giresun Fındığı' fotoğrafla anlatıldı

Giresun Ticaret Borsası (GBT) tarafından düzenlenen 'Giresun Fındığı' konulu fotoğraf yarışmasının sergi açılışı ve ödül töreni Can Akengin Sanat Galerisinde yapıldı.
Yarışmaya katılan 130 eserden 32’sinin yer aldığı serginin açılış kurdelesi, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe ve beraberindekiler tarafından kesildi.Sergilenen fotoğrafları inceleyen Vali Yardımcısı Karatepe, yarışmaya katılan ve emeği geçenleri kutladı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Vali Yardımcısı Cahit Karatepe tarafından verildi.01 Ağustos 2016-30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan yarışmada değerlendirmeye giren 130 fotoğraf arasında birinciliği Engin Ayyıldız, ikinciliği Erhan Aydın ve üçüncülüğü Faruk Gamlıoğlu kazandı. Mansiyon ödüllerine Turgut Ayar, Zeliha Begöz ve Engin Ayyıldız layık görülürken GTB Özel Ödülü’ne ise Kemal Özkılıç’ın fotoğrafı seçilmişti.  
Giresun Ticaret Borsası (GBT) tarafından düzenlenen 'Giresun Fındığı' konulu fotoğraf yarışmasının sergi açılışı ve ödül töreni Can Akengin Sanat Galerisinde yapıldı.
Yarışmaya katılan 130 eserden 32’sinin yer aldığı serginin açılış kurdelesi, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe ve beraberindekiler tarafından kesildi.
Sergilenen fotoğrafları inceleyen Vali Yardımcısı Karatepe, yarışmaya katılan ve emeği geçenleri kutladı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Vali Yardımcısı Cahit Karatepe tarafından verildi.
01 Ağustos 2016-30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan yarışmada değerlendirmeye giren 130 fotoğraf arasında birinciliği Engin Ayyıldız, ikinciliği Erhan Aydın ve üçüncülüğü Faruk Gamlıoğlu kazandı. Mansiyon ödüllerine Turgut Ayar, Zeliha Begöz ve Engin Ayyıldız layık görülürken GTB Özel Ödülü’ne ise Kemal Özkılıç’ın fotoğrafı seçilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.