Giresun’un kaybedecek zamanı yok

SİYASET 07.03.2019 - 18:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3315+ kez okundu.
 

Giresun’un kaybedecek zamanı yok

Seçimlere çok az bir süre kaldığını ifade eden Giresun Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, ‘Giresun’umuz belediyede son 10 yılını kaybetti ve ilimizin bir 5 yılını daha kaybetmesini istemiyoruz’ dedi.
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Giresun’u karış karış gezip vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.  Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Mahallesi’nde, Yeniyol’da ve Nihatbey Caddesi’nde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Gittiği her yerde halkın çok yoğun sevgi seliyle bağrına bastığı Şenlikoğlu, vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını dinledi, bu sıkıntıların giderilmesi için atılması gereken adımlar konusunda istişarelerde bulundu. Vatandaşlara Giresun’un geleceğini yeniden inşa etmek için hazırladıkları projeler hakkında detaylı bilgiler veren Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde destek istedi. Giresun’un kaybedecek zamanı olmadığına dikkat çeken Şenlikoğlu, “Artık seçimlere çok az bir süre kaldı. Şehrimizin belediye hizmetleri anlamında içerisinde bulunduğu durum ortada… Giresun’umuz belediyede son 10 yılını kaybetti ve ilimizin bir 5 yılını daha kaybetmesini istemiyoruz” dedi.    
Seçimlere çok az bir süre kaldığını ifade eden Giresun Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, ‘Giresun’umuz belediyede son 10 yılını kaybetti ve ilimizin bir 5 yılını daha kaybetmesini istemiyoruz’ dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Giresun’u karış karış gezip vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.  Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Mahallesi’nde, Yeniyol’da ve Nihatbey Caddesi’nde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

Gittiği her yerde halkın çok yoğun sevgi seliyle bağrına bastığı Şenlikoğlu, vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını dinledi, bu sıkıntıların giderilmesi için atılması gereken adımlar konusunda istişarelerde bulundu. Vatandaşlara Giresun’un geleceğini yeniden inşa etmek için hazırladıkları projeler hakkında detaylı bilgiler veren Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde destek istedi.

Giresun’un kaybedecek zamanı olmadığına dikkat çeken Şenlikoğlu, “Artık seçimlere çok az bir süre kaldı. Şehrimizin belediye hizmetleri anlamında içerisinde bulunduğu durum ortada… Giresun’umuz belediyede son 10 yılını kaybetti ve ilimizin bir 5 yılını daha kaybetmesini istemiyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.