‘Giresun’u STK’larla yöneteceğiz’

GÜNDEM 22.02.2019 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3004+ kez okundu.
 

‘Giresun’u STK’larla yöneteceğiz’

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkana adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a hizmet etmek için yola koyulduklarını belirterek, Giresun’u sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde yöneteceklerini ifade etti.
Şenlikoğlu seçim gezileri kapsamında Giresun Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Nurittin Karan, Meclis Başkanı Eyüp Çiftçi ve oda yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şenlikoğlu, fındığın başta Giresun olmak üzere Türkiye için son derece önemli tarımsal bir ürün olduğunu, fındık alım satım yerleriyle ilgili projeleri bulunduğunu kaydetti. Giresun Ziraat Odası’nın güzel çalışmalara imza attığını söyleyen Şenlikoğlu, “Sivil toplum kuruluşları ne kadar güçlü ve etkin olursa şehrimizin de eli birçok konuda güçlü olur” dedi. Belediye ile Ziraat odasının istişare içerisinde önemli projelere imza atabileceğini vurgulayan Şenlikoğlu, “Giresun için yola çıktı emin adımlarla yürüyoruz. Giresun’da artık cumhur ittifakı adayı olarak sahalardayız. Sahada MHP’li arkadaşlarımızla birlikte kol kola çalışmalarımıza devam ediyoruz. Nasıl cumhur ittifakında güç birliği yaptıysak bundan sonra sivil toplum kuruluşlarımızla da güç birliği yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızı belediye yönetimine, yönetime istişari heyet olarak katacağız. Sivil toplum kuruluşlarını işin içine katarak, şehrin geleceğini düşünerek hareket edeceğiz. Tek amaç ve gayemiz şehrimize hizmet edebilmek ve katkıda bulunabilmek. Hep beraber 1 Nisan’dan itibaren Giresunlular bize vize verdiğinde, yakamızdaki parti rozetini çıkartıp, belediye rozetini takarak şehrin belediye başkanı olarak el ele, gönül gönüle güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.  
Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkana adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a hizmet etmek için yola koyulduklarını belirterek, Giresun’u sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde yöneteceklerini ifade etti.

Şenlikoğlu seçim gezileri kapsamında Giresun Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Nurittin Karan, Meclis Başkanı Eyüp Çiftçi ve oda yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şenlikoğlu, fındığın başta Giresun olmak üzere Türkiye için son derece önemli tarımsal bir ürün olduğunu, fındık alım satım yerleriyle ilgili projeleri bulunduğunu kaydetti.

Giresun Ziraat Odası’nın güzel çalışmalara imza attığını söyleyen Şenlikoğlu, “Sivil toplum kuruluşları ne kadar güçlü ve etkin olursa şehrimizin de eli birçok konuda güçlü olur” dedi.

Belediye ile Ziraat odasının istişare içerisinde önemli projelere imza atabileceğini vurgulayan Şenlikoğlu, “Giresun için yola çıktı emin adımlarla yürüyoruz. Giresun’da artık cumhur ittifakı adayı olarak sahalardayız. Sahada MHP’li arkadaşlarımızla birlikte kol kola çalışmalarımıza devam ediyoruz. Nasıl cumhur ittifakında güç birliği yaptıysak bundan sonra sivil toplum kuruluşlarımızla da güç birliği yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızı belediye yönetimine, yönetime istişari heyet olarak katacağız. Sivil toplum kuruluşlarını işin içine katarak, şehrin geleceğini düşünerek hareket edeceğiz. Tek amaç ve gayemiz şehrimize hizmet edebilmek ve katkıda bulunabilmek. Hep beraber 1 Nisan’dan itibaren Giresunlular bize vize verdiğinde, yakamızdaki parti rozetini çıkartıp, belediye rozetini takarak şehrin belediye başkanı olarak el ele, gönül gönüle güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.