GİRESUN ÖZGÜR BİR KENT

GÜNDEM 04.03.2019 - 09:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3110+ kez okundu.
 

GİRESUN ÖZGÜR BİR KENT

Belediye Başkanı Kerim Aksu, engelli derneklerini ile buluşup özel konukları ile tek tek ilgilendi. Aksu, 10 yıllık görev süresi içerisinde, engelleri ortadan kaldırıp, engelsiz bir kent oluşturduklarını belirterek; “Engelleri sizlerle beraber aştık. Bu kentte beraber yaşlanmaktan mutluyum” dedi.
Özel bir restorantta akşam yemeğinde Giresun Görme Engelliler Derneği, Giresun Anadolu Engelliler Derneği, Giresun Bedensel Engelliler Derneği, Özel Sporcular Derneği başkanları, yöneticileri ve üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Kerim Aksu, engelli vatandaşlarımızın özgürce yaşayabilecekleri bir kent oluşturmaya çalıştıklarına dikkat çekerek; “10 yıllık görev sürem içerisinde, sizlerden gelen tüm talepleri yerine getirmeye özen gösterdim. Yollar, kaldırımlar, şarj istasyonları, engelli araçları sizin için hizmete sokuldu. Önümüzdeki dönemde engelsiz kafe, engelsiz sinema, engelsiz Giresun oluşturacağız. Biliyorsunuz önümüzde bir seçim var. Meclisimizi toplumun her kesimini düşünerek oluşturduk. Meclisimizde sizleri temsil edecek Özcan Konal kardeşimizde bulunuyor. Özcan Konal sizleri doğrudan temsil edecek. Sizlerle beraber olmaktan, bu şehirde birlikte yaşamaktan mutluyum. Her zaman söylüyorum, bizler engelli adayıyız. Sizlerle özel günlerde değil 365 gün beraberim. Katıldığınız için teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum” şeklinde konuştu.  
Belediye Başkanı Kerim Aksu, engelli derneklerini ile buluşup özel konukları ile tek tek ilgilendi. Aksu, 10 yıllık görev süresi içerisinde, engelleri ortadan kaldırıp, engelsiz bir kent oluşturduklarını belirterek; “Engelleri sizlerle beraber aştık. Bu kentte beraber yaşlanmaktan mutluyum” dedi.

Özel bir restorantta akşam yemeğinde Giresun Görme Engelliler Derneği, Giresun Anadolu Engelliler Derneği, Giresun Bedensel Engelliler Derneği, Özel Sporcular Derneği başkanları, yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, engelli vatandaşlarımızın özgürce yaşayabilecekleri bir kent oluşturmaya çalıştıklarına dikkat çekerek; “10 yıllık görev sürem içerisinde, sizlerden gelen tüm talepleri yerine getirmeye özen gösterdim. Yollar, kaldırımlar, şarj istasyonları, engelli araçları sizin için hizmete sokuldu. Önümüzdeki dönemde engelsiz kafe, engelsiz sinema, engelsiz Giresun oluşturacağız. Biliyorsunuz önümüzde bir seçim var. Meclisimizi toplumun her kesimini düşünerek oluşturduk. Meclisimizde sizleri temsil edecek Özcan Konal kardeşimizde bulunuyor. Özcan Konal sizleri doğrudan temsil edecek. Sizlerle beraber olmaktan, bu şehirde birlikte yaşamaktan mutluyum. Her zaman söylüyorum, bizler engelli adayıyız. Sizlerle özel günlerde değil 365 gün beraberim. Katıldığınız için teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.