Giresun Müftülüğü gençleri yalnız bırakmıyor

GÜNDEM 01.04.2019 - 18:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2684+ kez okundu.
 

Giresun Müftülüğü gençleri yalnız bırakmıyor

Giresun Müftülüğü Bölge Hafızlık Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen Çanakkale Şehitleri ve Mehmet Akif Ersoy temalı program gençlerin bir araya gelerek tanışmalarına olanak sağladı.
Giresun Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Çanakkale Şehitlerini ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı gerçekleştirildi. Bölge Hafızlık Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen program 24. Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i Ezbere Okuma Yarışması'nda 15 cüz ezbere okuma kategorisinde Dünya birincisi, 2017 Uluslararası Hafızlık Yarışması’nda ise Dünya ikincisi olan Faruk Şahin’in kuran tilaveti ile başladı. Gençlik Koordinatörü Fatih Buğra Şimşek tarafından Gençlik Koordinatörlüğü’nün, Genç Diyanet Topluluğu’nun, Evrensel Hafızlar Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi. Şimşek, gençlerin, bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği ve merhamet duygusuyla yetişmelerine katkı sağlamak istediklerini belirterek, “Milletimizi bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve faziletlerin nesilden nesle aktarılarak üretilmesine katkı sağlamak; toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmasını temin etmek için programlar düzenliyoruz. Bu kapsamda gençlerin öz kimliklerine sahip çıkmalarını sağlamak, Kur’an kurslarında hafızlığına devam eden gençler ile Giresun Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden gençleri buluşturup milli ve manevi değerlere uygun sosyalleşmelerine imkân oluşturmak, hafızlık müessesesini tanıtmak için program gerçekleştirmiş buluyoruz. Çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.  
Giresun Müftülüğü Bölge Hafızlık Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen Çanakkale Şehitleri ve Mehmet Akif Ersoy temalı program gençlerin bir araya gelerek tanışmalarına olanak sağladı.

Giresun Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Çanakkale Şehitlerini ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı gerçekleştirildi. Bölge Hafızlık Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen program 24. Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i Ezbere Okuma Yarışması'nda 15 cüz ezbere okuma kategorisinde Dünya birincisi, 2017 Uluslararası Hafızlık Yarışması’nda ise Dünya ikincisi olan Faruk Şahin’in kuran tilaveti ile başladı.

Gençlik Koordinatörü Fatih Buğra Şimşek tarafından Gençlik Koordinatörlüğü’nün, Genç Diyanet Topluluğu’nun, Evrensel Hafızlar Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi. Şimşek, gençlerin, bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği ve merhamet duygusuyla yetişmelerine katkı sağlamak istediklerini belirterek, “Milletimizi bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve faziletlerin nesilden nesle aktarılarak üretilmesine katkı sağlamak; toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmasını temin etmek için programlar düzenliyoruz. Bu kapsamda gençlerin öz kimliklerine sahip çıkmalarını sağlamak, Kur’an kurslarında hafızlığına devam eden gençler ile Giresun Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden gençleri buluşturup milli ve manevi değerlere uygun sosyalleşmelerine imkân oluşturmak, hafızlık müessesesini tanıtmak için program gerçekleştirmiş buluyoruz. Çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.