‘Giresun hizmete aç’

SİYASET 11.03.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2745+ kez okundu.
 

‘Giresun hizmete aç’

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart’ta Giresunluların tercihini hizmet belediyeciliğinden yana kullanacağını ifade etti.
Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Şenlikoğlu, FİSKOBİRLİK iştiraklerinden EFİT A.Ş’yi ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. İşçilere eşi Meryem Şenlikoğlu ile karanfil dağıtan Belediye Başkan adayı Şenlikoğlu, Giresun’a hizmet için destek istedi. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi Nurittin Karan ve EFİT Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ağca’dan tesis hakkında bilgi alan Şenlikoğlu, yaklaşık 400 kişinin istihdam edildiği kurumun Giresun ekonomisi için önemli bir baca olduğunu kaydetti. EFİT ziyaret sonrası gazetecilere seçim çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 4 aydır sahada halka kucaklaştıklarını belirterek, Giresun’un belediyecilik anlamında hizmete aç olduğunu ifade etti.  
Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart’ta Giresunluların tercihini hizmet belediyeciliğinden yana kullanacağını ifade etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Şenlikoğlu, FİSKOBİRLİK iştiraklerinden EFİT A.Ş’yi ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. İşçilere eşi Meryem Şenlikoğlu ile karanfil dağıtan Belediye Başkan adayı Şenlikoğlu, Giresun’a hizmet için destek istedi. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi Nurittin Karan ve EFİT Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ağca’dan tesis hakkında bilgi alan Şenlikoğlu, yaklaşık 400 kişinin istihdam edildiği kurumun Giresun ekonomisi için önemli bir baca olduğunu kaydetti.

EFİT ziyaret sonrası gazetecilere seçim çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 4 aydır sahada halka kucaklaştıklarını belirterek, Giresun’un belediyecilik anlamında hizmete aç olduğunu ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.