GİRESUN FEN’İN 31 ÖĞRENCİSİ TIP FAKÜLTESİNDE

EĞİTİM 03.09.2020 - 14:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4139+ kez okundu.
 

GİRESUN FEN’İN 31 ÖĞRENCİSİ TIP FAKÜLTESİNDE

2020-YKS sonuçları açıklandı. Giresun Fen Lisesi başarısını her yıl olduğu gibi artırarak devam ettiriyor.
2020 YKS sonuçlarına göre Giresun Fen Lisesi bu eğitim öğretim yılı alınan sonuçlarla 31 Tıp ve 14 Diş hekimliğine öğrenci kazandırarak başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Mezun olan öğrencilerin 31'i Türkiye'de eğitimde kendini kanıtlamış devlet üniversitelerinin Tıp Fakültelerine yerleştiler. Bu sonuçla da Giresun Fen Lisesi Karadeniz bölgesinde yeni bir rekorun daha sahibi oldular. 14 öğrenci de tercihlerini Dış hekimliğine, 34 öğrenci Mühendislik ve mimarlık Fakültelerine yaparak buralara yerleştiler. 3 öğrenci Eczacılık, 5 öğrenci öğretmenlik, 2 öğrenci Dil ve konuşma terapisi, 2 öğrenci Hemşire, 4 öğrenci ise Hukuk Fakültesini tercih etti. Okul Müdürü Ağabey Tanış, “Kıymetli öğrencilerim olmak üzere velilerimi, fedakarca çalışan öğretmenlerimi ve müdür yardımcılarımı tebrik ediyorum. Sevgili öğrencilerimin ülkemize, milletimize, devletimize hayırlı ve güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyor, gözlerinden öpüyorum. Güle güle gidin sevgili öğrencilerim. Mevlam yolunuzu ve bahtınız açık eylesin inşallah” dedi.
2020-YKS sonuçları açıklandı. Giresun Fen Lisesi başarısını her yıl olduğu gibi artırarak devam ettiriyor.

2020 YKS sonuçlarına göre Giresun Fen Lisesi bu eğitim öğretim yılı alınan sonuçlarla 31 Tıp ve 14 Diş hekimliğine öğrenci kazandırarak başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Mezun olan öğrencilerin 31'i Türkiye'de eğitimde kendini kanıtlamış devlet üniversitelerinin Tıp Fakültelerine yerleştiler. Bu sonuçla da Giresun Fen Lisesi Karadeniz bölgesinde yeni bir rekorun daha sahibi oldular. 14 öğrenci de tercihlerini Dış hekimliğine, 34 öğrenci Mühendislik ve mimarlık Fakültelerine yaparak buralara yerleştiler. 3 öğrenci Eczacılık, 5 öğrenci öğretmenlik, 2 öğrenci Dil ve konuşma terapisi, 2 öğrenci Hemşire, 4 öğrenci ise Hukuk Fakültesini tercih etti.

Okul Müdürü Ağabey Tanış, “Kıymetli öğrencilerim olmak üzere velilerimi, fedakarca çalışan öğretmenlerimi ve müdür yardımcılarımı tebrik ediyorum. Sevgili öğrencilerimin ülkemize, milletimize, devletimize hayırlı ve güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyor, gözlerinden öpüyorum. Güle güle gidin sevgili öğrencilerim. Mevlam yolunuzu ve bahtınız açık eylesin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.