GİRESUN EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR

ASAYİŞ 22.06.2020 - 09:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3841+ kez okundu.
 

GİRESUN EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR

Giresun Emniyeti hafta içinde yaptığı iki ayrı operasyonunda ikisi silah kaçakçısı, biri uyuşturucu satıcı 3 kişiyi yakaladı.
Yapılan ilk operasyonda Giresun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılığı ve ticareti faaliyetlerini önlemek amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda, il merkezi ve Dereli ilçesinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda belirlenen adreslerde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, bir sürgü kısmı bulunmayan tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği, çok sayıda şarjör ve silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi. Ayrıca yapılan diğer operasyonda da uyuşturucu satan kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan "torbacı" tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmada, E.B. isimli kişi yakalandı. Üzerinde ve çantasında yapılan aramada, satışa hazır halde fişeklenmiş 40 gram 55 skunk, satışa hazır halde fişeklenmiş 3,7 gram bonzai, 3 dal uyuşturucu katkılı sigara, ruhsatsız 7,65 milimetre tabanca ve şarjörü, 24 MKE yapımı 7,65 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan E.B, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan sevk edildiği mahkemece cezaevine gönderildi.
Giresun Emniyeti hafta içinde yaptığı iki ayrı operasyonunda ikisi silah kaçakçısı, biri uyuşturucu satıcı 3 kişiyi yakaladı.

Yapılan ilk operasyonda Giresun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılığı ve ticareti faaliyetlerini önlemek amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda, il merkezi ve Dereli ilçesinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda belirlenen adreslerde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, bir sürgü kısmı bulunmayan tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği, çok sayıda şarjör ve silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.

Ayrıca yapılan diğer operasyonda da uyuşturucu satan kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan "torbacı" tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmada, E.B. isimli kişi yakalandı.

Üzerinde ve çantasında yapılan aramada, satışa hazır halde fişeklenmiş 40 gram 55 skunk, satışa hazır halde fişeklenmiş 3,7 gram bonzai, 3 dal uyuşturucu katkılı sigara, ruhsatsız 7,65 milimetre tabanca ve şarjörü, 24 MKE yapımı 7,65 tabanca fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.B, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan sevk edildiği mahkemece cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.