GİRESUN DESTAN YAZACAK

SİYASET 18.03.2019 - 18:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3834+ kez okundu.
 

GİRESUN DESTAN YAZACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, “Beka için milli karar, cumhur için istikrar düsturuyla yürüyoruz.
Uzun yıllar boyunca AK Parti'mizin güneşini kapatmaya çalıştılar. Kapatma davaları, 17-24 Aralık olayları ve 15 Temmuz hain darbe kalkışması ile güneşimizi kapatmaya çalıştılar ama kaybettiler. Biz projelerimiz ile ilimizde ve ülkemizde ismimizin anılmasını istiyoruz. Milletimizin hayır duasından başka, çocuklarımızın geleceğini düşünmekten başka hiç bir derdimiz yok. Ülkemizde son zamanlarda planlanan bir takım algı oyunları ile yine bizi yenebileceklerini sanıyorlar. Onlara en iyi cevabı Cumhur İttifakı'nın gücüyle vereceğiz. 31 Mart'ta Giresun’da yeni bir destan yazacağız” dedi. KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ Şenlikoğlu, “Önümüzde 2 hafta var, kapı kapı dolaşacağız. AK Parti hükümeti Giresun’a bu zamana kadar her istediğini vermiştir. Giresun’da AK Parti'ye aldığı hizmetler karşılığında desteğini hiçbir zaman esirgememiştir. Şimdi Cumhur İttifakı ile Giresun’a daha fazla hizmet vermek ve Giresun’dan daha fazla oy almak hedefindeyiz. Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin toplam oy oranından daha fazlasını almak istiyoruz. Son düzlüğe geldik. Şimdiye kadar her kapıyı çalmışızdır, herkese seçimlerin önemini anlatmışızdır ancak bir kez daha kapı kapı dolaşıp, 31 Mart'ın önemini anlatacağız. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın güçlü bir şekilde sandıktan çıkması için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Durmak yok yola devam” diye konuştu.  
Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, “Beka için milli karar, cumhur için istikrar düsturuyla yürüyoruz.

Uzun yıllar boyunca AK Parti'mizin güneşini kapatmaya çalıştılar. Kapatma davaları, 17-24 Aralık olayları ve 15 Temmuz hain darbe kalkışması ile güneşimizi kapatmaya çalıştılar ama kaybettiler. Biz projelerimiz ile ilimizde ve ülkemizde ismimizin anılmasını istiyoruz. Milletimizin hayır duasından başka, çocuklarımızın geleceğini düşünmekten başka hiç bir derdimiz yok. Ülkemizde son zamanlarda planlanan bir takım algı oyunları ile yine bizi yenebileceklerini sanıyorlar. Onlara en iyi cevabı Cumhur İttifakı'nın gücüyle vereceğiz. 31 Mart'ta Giresun’da yeni bir destan yazacağız” dedi.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Şenlikoğlu, “Önümüzde 2 hafta var, kapı kapı dolaşacağız. AK Parti hükümeti Giresun’a bu zamana kadar her istediğini vermiştir. Giresun’da AK Parti'ye aldığı hizmetler karşılığında desteğini hiçbir zaman esirgememiştir. Şimdi Cumhur İttifakı ile Giresun’a daha fazla hizmet vermek ve Giresun’dan daha fazla oy almak hedefindeyiz. Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin toplam oy oranından daha fazlasını almak istiyoruz. Son düzlüğe geldik. Şimdiye kadar her kapıyı çalmışızdır, herkese seçimlerin önemini anlatmışızdır ancak bir kez daha kapı kapı dolaşıp, 31 Mart'ın önemini anlatacağız. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın güçlü bir şekilde sandıktan çıkması için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Durmak yok yola devam” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.