Giresun'da, FETÖ/PDY operasyonu

ASAYİŞ 11.09.2018 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3061+ kez okundu.
 

Giresun'da, FETÖ/PDY operasyonu

Giresun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 kadın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı il serbest bırakıldı.
İtirafçı olan 7 kadın, örgüt ve örgütün kadın yapılanması hakkında önemli bilgiler verdi. Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında, Giresun kadın yapılanması içerisinde "bölge talebe mesulü", "maddiyatçı" ve "ev ablası" olarak görev yapan 9 kadın gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Giresun Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 7'si itirafçı oldu. Şüphelilerin tamamı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İtirafçı kadınların, örgüt ile kadın yapılanmasının yanı sıra, bölge talebe mesulü, maddiyatçı ve ev ablası olarak sürdürdükleri görevler hakkında detaylı bilgi verdikleri öğrenildi. 
Giresun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 kadın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı il serbest bırakıldı.

İtirafçı olan 7 kadın, örgüt ve örgütün kadın yapılanması hakkında önemli bilgiler verdi.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında, Giresun kadın yapılanması içerisinde "bölge talebe mesulü", "maddiyatçı" ve "ev ablası" olarak görev yapan 9 kadın gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Giresun Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 7'si itirafçı oldu. Şüphelilerin tamamı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İtirafçı kadınların, örgüt ile kadın yapılanmasının yanı sıra, bölge talebe mesulü, maddiyatçı ve ev ablası olarak sürdürdükleri görevler hakkında detaylı bilgi verdikleri öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.