Giresun’da Covid-19 tedbirleri

GÜNDEM 01.04.2020 - 17:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4288+ kez okundu.
 

Giresun’da Covid-19 tedbirleri

Giresun Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle yürütülen çalışmalar kapsamında dezenfekte çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Ekipler son olarak; Hastanelerin çevresini, 112 Acil, Halk Sağlığı Laboratuvarı, İl Ambulans Başhekimliği ile kurum otoparkları ve çevresini ilaçlı suyla yıkayarak dezenfekte ettiler. Özel kıyafetli ekipler tarafından titizlikle yapılan mikroorganizmalara yönelik dezenfeksiyon çalışmalarının ara vermeden devam edeceği bildirildi. Giresun Belediyesi yetkilileri, Belediye olarak çok yoğun ve etkin bir şekilde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek: ‘’Bu noktada ciddi bir inisiyatif aldık. Şehrimizde neredeyse dezenfekte etmediğimiz yer kalmadı. Çalışmalarımızı belirlenen yerlerde özenle sürdürüyoruz.’’ dediler.
Giresun Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle yürütülen çalışmalar kapsamında dezenfekte çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ekipler son olarak; Hastanelerin çevresini, 112 Acil, Halk Sağlığı Laboratuvarı, İl Ambulans Başhekimliği ile kurum otoparkları ve çevresini ilaçlı suyla yıkayarak dezenfekte ettiler.

Özel kıyafetli ekipler tarafından titizlikle yapılan mikroorganizmalara yönelik dezenfeksiyon çalışmalarının ara vermeden devam edeceği bildirildi.

Giresun Belediyesi yetkilileri, Belediye olarak çok yoğun ve etkin bir şekilde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek: ‘’Bu noktada ciddi bir inisiyatif aldık. Şehrimizde neredeyse dezenfekte etmediğimiz yer kalmadı. Çalışmalarımızı belirlenen yerlerde özenle sürdürüyoruz.’’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.