Giresun’da çalışmalar devam ediyor

GÜNDEM 29.04.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3093+ kez okundu.
 

Giresun’da çalışmalar devam ediyor

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri; “Fevzi Çakmak Mahallesi G-City mevkiinde yapımı devam eden camiinin, etrafında bozulan yolların yapımına başladık. Alt zeminin düzenlenmesinin ardından parke taşı döşeyip çevre düzenlemesiyle bu noktada çalışmalarımızı bitireceğiz” dediler. Çalışmalarını şehir genelinde sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri verdikleri bilgide; “Yaz mevsiminin gelecek olması sebebiyle refüjlerde dikilecek yazlık çiçeklerden önce orta refüjlerde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Yabani ot temizliği, çöp toplama ve ağaç sulama gibi çalışmalar yürütülüyor” diye konuştular.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri; “Fevzi Çakmak Mahallesi G-City mevkiinde yapımı devam eden camiinin, etrafında bozulan yolların yapımına başladık. Alt zeminin düzenlenmesinin ardından parke taşı döşeyip çevre düzenlemesiyle bu noktada çalışmalarımızı bitireceğiz” dediler.

Çalışmalarını şehir genelinde sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri verdikleri bilgide; “Yaz mevsiminin gelecek olması sebebiyle refüjlerde dikilecek yazlık çiçeklerden önce orta refüjlerde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Yabani ot temizliği, çöp toplama ve ağaç sulama gibi çalışmalar yürütülüyor” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.