Giresun’da bayram sevinci yaşandı

GÜNDEM 06.06.2019 - 16:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3354+ kez okundu.
 

Giresun’da bayram sevinci yaşandı

Giresun’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın ederek, birbirleriyle bayramlaştı.
Giresun’da bayram dolayısıyla vatandaşlar camileri doldurdu. Bayram namazını kılmak için erken saatlerde camileri dolduran vatandaşlar yapılan vaazların ardından bayram namazını kılmak için saf tuttu ardından dualar edildi. Giresun’da Seyyid Vakkas Camii avlusunda ise öğle namazına müteakiben Giresun Valiliği’nin organizasyonuyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın kıldırdığı öğle namazına müteakiben gerçekleşen törende kent protokolü ile vatandaşlar bir araya geldi. Bayramlaşma sonrası protokol ve vatandaşlara cami avlusunda çeşitli ikramlar dağıtıldı.
Giresun’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın ederek, birbirleriyle bayramlaştı.

Giresun’da bayram dolayısıyla vatandaşlar camileri doldurdu. Bayram namazını kılmak için erken saatlerde camileri dolduran vatandaşlar yapılan vaazların ardından bayram namazını kılmak için saf tuttu ardından dualar edildi. Giresun’da Seyyid Vakkas Camii avlusunda ise öğle namazına müteakiben Giresun Valiliği’nin organizasyonuyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın kıldırdığı öğle namazına müteakiben gerçekleşen törende kent protokolü ile vatandaşlar bir araya geldi. Bayramlaşma sonrası protokol ve vatandaşlara cami avlusunda çeşitli ikramlar dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.