Giresun’da altyapılar güçlendiriliyor

GÜNDEM 06.12.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2567+ kez okundu.
 

Giresun’da altyapılar güçlendiriliyor

Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Altyapısı yetersiz olan bölgelerde bazı sorunların yaşanması üzerine belediye ekipleri 2 farklı bölgede belirli programlar dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda ekiplerimizce Gemilerçekeği Mahallesi Çakrak Sokakta geçtiğimiz hafta başlatılan geniş kapsamlı kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ederken diğer yandan yağmursuyu ızgaraları da yerleştiriyor.
Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapısı yetersiz olan bölgelerde bazı sorunların yaşanması üzerine belediye ekipleri 2 farklı bölgede belirli programlar dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu anlamda ekiplerimizce Gemilerçekeği Mahallesi Çakrak Sokakta geçtiğimiz hafta başlatılan geniş kapsamlı kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ederken diğer yandan yağmursuyu ızgaraları da yerleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.