Giresun Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz

GÜNDEM 21.01.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3171+ kez okundu.
 

Giresun Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığında Merkez İlçe Genişletilmiş Danışma Meclis toplantısı yapıldı.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Cemal Öztürk’ünde katıldığı toplantıya İl Başkanı Kenan Tatlı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Özel İdare Meclis Başkanı Ahmet Çakır, Merkez Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan, Duroğlu Belediye Başkan Adayı İbrahim Dere ve partililer katıldı. Başkan Mehmet Başer yaptığı konuşmada, “Malumlarınız çok önemli yerel yönetimler seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu manada merkez ilçe teşkilatımızla seçim hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz.  Öncelikle seçimlerin sandıkta kazanıldığı gerçeğinden hareketle, sandık çalışmalarımızı gözden geçirdik. Sandık kurullarında görev alacak arkadaşlarımızı ve müşahitlerimizi hazır hale getirdik. Bunun devamında sandıkların kurulacağı okul ve kat sorumlularının tespiti çalışmalarına devam etmekteyiz. En kısa sürede de bu çalışmalarımızı sonuçlandırıp hazır hale getirdikten sonra eğitimci arkadaşlarımızın vasıtası ile eğitimleri sağlanacak bu şekilde teşkilatlarımızı tam kadro olarak seçime hazır hale getireceğiz. Bir taraftan bu hazırlıklar yapılırken diğer taraftan da yönetim kurulumuzla, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri ile belediye başkan adayımızın saha çalışmalarına, nokta ziyaretlerine katılım ve destek sağlamaktayız. Çok değerli hazirun, bizler merkez ilçe teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gayretle çalışmak Giresun Belediyesine Ak Parti bayrağını dikmek için ahitleştik. Ak Parti bayrağını Giresun belediyesine ya dikeceğiz ya dikeceğiz bunun başka bir tarifi yoktur” dedi.  
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığında Merkez İlçe Genişletilmiş Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Cemal Öztürk’ünde katıldığı toplantıya İl Başkanı Kenan Tatlı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Özel İdare Meclis Başkanı Ahmet Çakır, Merkez Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan, Duroğlu Belediye Başkan Adayı İbrahim Dere ve partililer katıldı.

Başkan Mehmet Başer yaptığı konuşmada, “Malumlarınız çok önemli yerel yönetimler seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu manada merkez ilçe teşkilatımızla seçim hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz.  Öncelikle seçimlerin sandıkta kazanıldığı gerçeğinden hareketle, sandık çalışmalarımızı gözden geçirdik. Sandık kurullarında görev alacak arkadaşlarımızı ve müşahitlerimizi hazır hale getirdik. Bunun devamında sandıkların kurulacağı okul ve kat sorumlularının tespiti çalışmalarına devam etmekteyiz. En kısa sürede de bu çalışmalarımızı sonuçlandırıp hazır hale getirdikten sonra eğitimci arkadaşlarımızın vasıtası ile eğitimleri sağlanacak bu şekilde teşkilatlarımızı tam kadro olarak seçime hazır hale getireceğiz. Bir taraftan bu hazırlıklar yapılırken diğer taraftan da yönetim kurulumuzla, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri ile belediye başkan adayımızın saha çalışmalarına, nokta ziyaretlerine katılım ve destek sağlamaktayız. Çok değerli hazirun, bizler merkez ilçe teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gayretle çalışmak Giresun Belediyesine Ak Parti bayrağını dikmek için ahitleştik. Ak Parti bayrağını Giresun belediyesine ya dikeceğiz ya dikeceğiz bunun başka bir tarifi yoktur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.