GİRESUN BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

GÜNDEM 01.07.2020 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3566+ kez okundu.
 

GİRESUN BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

Giresun Belediyesi altyapısı tamamlanan sokaklarda parke taşı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kapsamda Teyyaredüzü Mahallesi Aydınlar Sokak’ta yol ve kaldırımların parke taşları yenilenerek yol halkın kullanıma açıldı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda sokakta yolun meyilli kısımları da düzeltilirken yağmur suyu hatları da yenilendi. Sokağın çok daha güzel hale gelmesinden memnun kalan mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Aydınlar Sokağın tamamlanması ile birlikte aynı bölgede diğer sokaklarda da yenileme çalışması başlatıldığını bildirdiler.
Giresun Belediyesi altyapısı tamamlanan sokaklarda parke taşı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Teyyaredüzü Mahallesi Aydınlar Sokak’ta yol ve kaldırımların parke taşları yenilenerek yol halkın kullanıma açıldı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda sokakta yolun meyilli kısımları da düzeltilirken yağmur suyu hatları da yenilendi.

Sokağın çok daha güzel hale gelmesinden memnun kalan mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Aydınlar Sokağın tamamlanması ile birlikte aynı bölgede diğer sokaklarda da yenileme çalışması başlatıldığını bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.