Gezmişler İnşaat 36 yaşında

EKONOMİ 16.01.2017 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4422+ kez okundu.
 

Gezmişler İnşaat 36 yaşında

15 Ocak 1981 tarihinde kurulan 'Gezmişler İnşaat' 36. doğum gününü kutladı.
Adabahçe Evleri şantiyesinde düzenlenen törenle, yüzlerce çalışanı ile birlikte 36. yıl pastasını kesen Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada, "Giresun'un tek 36 yıllık inşaat şirketi olan GEZMİŞLER İNŞAAT markasını yaratan siz değerli emekçi dostlarımla, omuz omuza bu günlere geldik. Aranızda 25 yıldır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Biz büyük bir aileyiz ve bizi bir arada tutan şey, para değil sevgidir" dedi.Şirketin kurucusu ve Aykut Gezmiş'in babası olan Aydoğan Gezmiş'in de katıldığı törende Aykut Gezmiş, "Bu zamana kadar 3 bini aşkın aileyi ev sahibi yaptık. Yüzlerce kişiye iş imkanı yarattık. Her yıl vergi rekortmenleri arasında yer aldık. Katma değer yarattık, bölge ekonomisine katkı sağladık. İnşaatlarımızı sürekli olarak taahhüdümüzden erken teslim ettik. Teslim töreni yapan tek müteahhit olarak farklılığımızı ortaya koyduk. Gezmişler İnşaat'ın 36 yıldır aynı sektörde başarıyla devam edebilmesinin ve bu anlamda sektörünün lideri olabilmesinin sebebi: erken teslime, güvenilirliğe, detaylara ve müşteri memnuniyetine verdiği önemdir. Bugün şirket olarak meslekte ki 36. doğum günümüzü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Gezmişler İnşaat ailesinin 36. yaşını kutlar, hep birlikte nice yıllara kavuşmayı dilerim" diyerek sözlerini tamamladı.
15 Ocak 1981 tarihinde kurulan 'Gezmişler İnşaat' 36. doğum gününü kutladı.
Adabahçe Evleri şantiyesinde düzenlenen törenle, yüzlerce çalışanı ile birlikte 36. yıl pastasını kesen Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada, "Giresun'un tek 36 yıllık inşaat şirketi olan GEZMİŞLER İNŞAAT markasını yaratan siz değerli emekçi dostlarımla, omuz omuza bu günlere geldik. Aranızda 25 yıldır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Biz büyük bir aileyiz ve bizi bir arada tutan şey, para değil sevgidir" dedi.
Şirketin kurucusu ve Aykut Gezmiş'in babası olan Aydoğan Gezmiş'in de katıldığı törende Aykut Gezmiş, "Bu zamana kadar 3 bini aşkın aileyi ev sahibi yaptık. Yüzlerce kişiye iş imkanı yarattık. Her yıl vergi rekortmenleri arasında yer aldık. Katma değer yarattık, bölge ekonomisine katkı sağladık. İnşaatlarımızı sürekli olarak taahhüdümüzden erken teslim ettik. Teslim töreni yapan tek müteahhit olarak farklılığımızı ortaya koyduk. Gezmişler İnşaat'ın 36 yıldır aynı sektörde başarıyla devam edebilmesinin ve bu anlamda sektörünün lideri olabilmesinin sebebi: erken teslime, güvenilirliğe, detaylara ve müşteri memnuniyetine verdiği önemdir. Bugün şirket olarak meslekte ki 36. doğum günümüzü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Gezmişler İnşaat ailesinin 36. yaşını kutlar, hep birlikte nice yıllara kavuşmayı dilerim" diyerek sözlerini tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.