Genç öğrencilerden anlamlı proje

EĞİTİM 27.07.2017 - 14:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3117+ kez okundu.
 

Genç öğrencilerden anlamlı proje

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıl önce hayata geçirilen ve yabancı öğrencilerle Türk öğrencileri kaynaştırmayı amaçlayan 'Damla Projesi' kapsamında bir araya gelen öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u ziyaret ettiler.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Damla Projesi' ile yerli ve yabancı üniversiteli gençler, gittikleri şehrin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı buluyor. 'Damla Projesi' gençlerin maddi karşılık beklemeden, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak için toplumsal bir girişime destek olmalarını sağlamak amacıyla 2014 yılında başlatıldı.  Gönüllülük esasına dayanan proje kapsamında Rektör Prof. Dr. Cevdet COŞKUN ile görüşen öğrenciler ve yöneticiler “Damla Projesi” hakkında bilgi verdi. Projede gittikleri ilde huzurevi, yetimhane, engelli dernekleri gibi çeşitli ziyaretlerin yanında fidan dikimi ve çevre temizliği gibi aktivitelerde bulunduklarını belirttiler. Proje hakkında bilgi alan Rektör COŞKUN 'Damla Projesi'nin, genç nüfusun kaynaşması adına güzel bir girişim olduğunu dile getirirken birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayacağını ifade etti.  Bunun gibi sosyal sorumluluk projelerinin kültürlerin kaynaşmasına katkı sağladığını belirten Rektörümüz, Üniversite olarak Giresun’da yapılacak bu ve benzeri etkinlikleri desteklediklerinin devam edeceğini söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıl önce hayata geçirilen ve yabancı öğrencilerle Türk öğrencileri kaynaştırmayı amaçlayan 'Damla Projesi' kapsamında bir araya gelen öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Damla Projesi' ile yerli ve yabancı üniversiteli gençler, gittikleri şehrin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı buluyor. 'Damla Projesi' gençlerin maddi karşılık beklemeden, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak için toplumsal bir girişime destek olmalarını sağlamak amacıyla 2014 yılında başlatıldı. 

Gönüllülük esasına dayanan proje kapsamında Rektör Prof. Dr. Cevdet COŞKUN ile görüşen öğrenciler ve yöneticiler “Damla Projesi” hakkında bilgi verdi. Projede gittikleri ilde huzurevi, yetimhane, engelli dernekleri gibi çeşitli ziyaretlerin yanında fidan dikimi ve çevre temizliği gibi aktivitelerde bulunduklarını belirttiler. Proje hakkında bilgi alan Rektör COŞKUN 'Damla Projesi'nin, genç nüfusun kaynaşması adına güzel bir girişim olduğunu dile getirirken birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayacağını ifade etti.  Bunun gibi sosyal sorumluluk projelerinin kültürlerin kaynaşmasına katkı sağladığını belirten Rektörümüz, Üniversite olarak Giresun’da yapılacak bu ve benzeri etkinlikleri desteklediklerinin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.