GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

SPOR 16.04.2020 - 16:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3134+ kez okundu.
 

GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

Bir gün üç büyük denen takımlardan Galatasaray’ın Bulancak’ta kamp yaptığını söyleseler insanın önce inanası sonrada gülesi gelirdi.
Ama bu Bulancak’ta oldu. 1985-86 sezonunda Mayıs ayı içinde Galatasaray o sezon 1. Lig ve Türkiye kupası için Trabzonspor ve Ordu ile karşılaşacaktı.  Gedikali Otelinde(şimdi DOKAP binası) 4 gün kamp yapan GS, Bulancakspor’un verdiği yemek davetini kabul etmişlerdi. Bulancak Deniz kulübünde verilen yemeğe Bulancakspor yöneticilerinden olan Nihat Cürgül ve Belediye Başkanı Öner Eriş’te katılmıştı. (Resimler Uğur Cürgül albümünden)Bu tarihi resimler ilk kez Yıldız Haber Gazetesinin sayfalarında yayınlanarak okurları ile buluşuyor. (Aynı zamanda yerelde daha önce yayınlanmamıştır.) Kimler vardı bu tarihi resimlerde rahmetli Dr. Rahmi Tiryaki, Kaymakam Nejat Efeoğlu, GS Menajeri Ali Yavaş, rahmetli Jupp Derwall, Belediye Başkanı Öner Eriş, Rüdiger Abramczik, Kaleci Haydar, Yusuf Altuntaş, Kaptan Cüneyt Tanman, İsmail Demiriz, Burak Dilmen. Daha sonra Bulancak’ta çok sayıda takım Gedikali Otelinde kamp yaptı. Beşiktaş’ta bunlardan biri. O zamanın 1. ligde oynayan takımları bölgede maçı oldukça bu otelde kamp yaparlardı.  
Bir gün üç büyük denen takımlardan Galatasaray’ın Bulancak’ta kamp yaptığını söyleseler insanın önce inanası sonrada gülesi gelirdi.

Ama bu Bulancak’ta oldu. 1985-86 sezonunda Mayıs ayı içinde Galatasaray o sezon 1. Lig ve Türkiye kupası için Trabzonspor ve Ordu ile karşılaşacaktı.  Gedikali Otelinde(şimdi DOKAP binası) 4 gün kamp yapan GS, Bulancakspor’un verdiği yemek davetini kabul etmişlerdi. Bulancak Deniz kulübünde verilen yemeğe Bulancakspor yöneticilerinden olan Nihat Cürgül ve Belediye Başkanı Öner Eriş’te katılmıştı.

(Resimler Uğur Cürgül albümünden)Bu tarihi resimler ilk kez Yıldız Haber Gazetesinin sayfalarında yayınlanarak okurları ile buluşuyor. (Aynı zamanda yerelde daha önce yayınlanmamıştır.)

Kimler vardı bu tarihi resimlerde rahmetli Dr. Rahmi Tiryaki, Kaymakam Nejat Efeoğlu, GS Menajeri Ali Yavaş, rahmetli Jupp Derwall, Belediye Başkanı Öner Eriş, Rüdiger Abramczik, Kaleci Haydar, Yusuf Altuntaş, Kaptan Cüneyt Tanman, İsmail Demiriz, Burak Dilmen.

Daha sonra Bulancak’ta çok sayıda takım Gedikali Otelinde kamp yaptı. Beşiktaş’ta bunlardan biri. O zamanın 1. ligde oynayan takımları bölgede maçı oldukça bu otelde kamp yaparlardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.