GEÇMİŞİN İZİNDE HATIRALAR

GÜNDEM 13.07.2020 - 16:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3789+ kez okundu.
 

GEÇMİŞİN İZİNDE HATIRALAR

Bugün Geçmişin İzinden Hatıralar’da(Alptekin Kılıç albümünden)yine yerel basınımızda çok yer almayan bir amatör maçtan resimler yayınlayacağız.
2005 senesinde Yunanistan’da Giresun TÜFAD takımının oynadığı dostluk maçından kareler yer alıyor. O sene Yunanistan Drama şehrindeki Drama TÜFAD takımı ile Giresun TÜFAD takımı Drama şehir stadyumunda Temmuz ayında oynanan maçta netice 1-1 olsa da her iki takımın ilk kez bir maçta oynaması da ayrı bir güzellikti. Giresun TÜFAD takımın kaptanlığını Alptekin Kılıç yaparken antrenör de Edirne TÜFAD Başkanı Mustafa Kolcular ve Metin Aydın hocaydı. Bu maçtan sonra bir daha da bu dostluk maçları yapılmış değil. Komşu ülkeler arası amatör futbolun gelişmesinde önemli bir adım olan bu tür karşılaşmalar ile bilgi alışverişi de artar. Bu maçta oynamış TÜFAD takımının kadrosunda daha önce Giresun’da senelerce amatör ve profesyonel olarak ter dökmüş isimlerde şu şekilde; Kaleci Vedat Hakyemez, Osman Bilgin(maçta golün sahibiydi), Yavuz Göksu, Ercan Işık, Yalçın Tozlu, Mustafa Aydın, Suat Köse, Zafer Mumcuoğlu, Zeki Şenlikoğlu, Uslan Bedir, Hilmi Yavuz, Alptekin Kılıç.            
Bugün Geçmişin İzinden Hatıralar’da(Alptekin Kılıç albümünden)yine yerel basınımızda çok yer almayan bir amatör maçtan resimler yayınlayacağız.

2005 senesinde Yunanistan’da Giresun TÜFAD takımının oynadığı dostluk maçından kareler yer alıyor. O sene Yunanistan Drama şehrindeki Drama TÜFAD takımı ile Giresun TÜFAD takımı Drama şehir stadyumunda Temmuz ayında oynanan maçta netice 1-1 olsa da her iki takımın ilk kez bir maçta oynaması da ayrı bir güzellikti.

Giresun TÜFAD takımın kaptanlığını Alptekin Kılıç yaparken antrenör de Edirne TÜFAD Başkanı Mustafa Kolcular ve Metin Aydın hocaydı. Bu maçtan sonra bir daha da bu dostluk maçları yapılmış değil. Komşu ülkeler arası amatör futbolun gelişmesinde önemli bir adım olan bu tür karşılaşmalar ile bilgi alışverişi de artar. Bu maçta oynamış TÜFAD takımının kadrosunda daha önce Giresun’da senelerce amatör ve profesyonel olarak ter dökmüş isimlerde şu şekilde; Kaleci Vedat Hakyemez, Osman Bilgin(maçta golün sahibiydi), Yavuz Göksu, Ercan Işık, Yalçın Tozlu, Mustafa Aydın, Suat Köse, Zafer Mumcuoğlu, Zeki Şenlikoğlu, Uslan Bedir, Hilmi Yavuz, Alptekin Kılıç.    

       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.