Geçmiş olsun

GÜNDEM 24.01.2019 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3156+ kez okundu.
 

Geçmiş olsun

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ın babası Bulancak’ın sevilen simalarından Ahmet Sıbıç Çarşamba sabahı geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.
Giresun’da tedavi altında bulunan Başkan Adayı Sıbıç’ın babası Ahmet Sıbıçç’ı dostları ve sevenleri yalnız bırakmayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Başkan Adayı Sıbıç, babasının rahatsızlığı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Babam Ahmet Sıbıç Çarşamba sabahı geçirmiş olduğu rahatsızlıkla bizleri biraz korkutmuştur. Şuan durumu iyi ve yoğun bakım ünitesinde kontrol altına alındıktan sonra servise alınmıştır. İnşallah daha da iyi olacak. Arayan soran, ziyaretimize gelen, geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını esirgemeyen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim” dedi.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ın babası Bulancak’ın sevilen simalarından Ahmet Sıbıç Çarşamba sabahı geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

Giresun’da tedavi altında bulunan Başkan Adayı Sıbıç’ın babası Ahmet Sıbıçç’ı dostları ve sevenleri yalnız bırakmayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Adayı Sıbıç, babasının rahatsızlığı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Babam Ahmet Sıbıç Çarşamba sabahı geçirmiş olduğu rahatsızlıkla bizleri biraz korkutmuştur. Şuan durumu iyi ve yoğun bakım ünitesinde kontrol altına alındıktan sonra servise alınmıştır. İnşallah daha da iyi olacak. Arayan soran, ziyaretimize gelen, geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını esirgemeyen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.