‘Gecemizi gündüzümüze katıyoruz’

GÜNDEM 18.02.2019 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2949+ kez okundu.
 

‘Gecemizi gündüzümüze katıyoruz’

Keşap Belediye Başkanı ve Keşap Ak parti Belediye Başkan adayı Mehmet Emür esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Sürekli vatandaşla iç içe olan ve sorunlarını dinleyen Başkan Emür, Atatürk Caddesi,  Metin Kaya Caddesi ve Fındıklı Mahallesi esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinledi. Başkan Emür'ün, yaptığı esnaf ziyaretine Ak parti Keşap ilçe teşkilat Başkanı Samet Küçük, Ak Partili Keşap Kadın Kolları Başkanı ve Ak parti Keşap Belediyesi Meclis üyesi Adayı Saliha Bıçakçı, SKM Başkanı Kemal Kasap,  Ak Parti Keşap Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kalafat, Ak Parti Keşap Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Nuray Kılıç ve teşkilat üyeleri katıldı. Başkan Emür, “Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçeye katma değer kazandıran esnaflarımızın her zaman yanındayız. Onların yaşadığı tüm sıkıntıların habercisi ve takipçisiyiz. Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacağız” dedi.
Keşap Belediye Başkanı ve Keşap Ak parti Belediye Başkan adayı Mehmet Emür esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Sürekli vatandaşla iç içe olan ve sorunlarını dinleyen Başkan Emür, Atatürk Caddesi,  Metin Kaya Caddesi ve Fındıklı Mahallesi esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Başkan Emür'ün, yaptığı esnaf ziyaretine Ak parti Keşap ilçe teşkilat Başkanı Samet Küçük, Ak Partili Keşap Kadın Kolları Başkanı ve Ak parti Keşap Belediyesi Meclis üyesi Adayı Saliha Bıçakçı, SKM Başkanı Kemal Kasap,  Ak Parti Keşap Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kalafat, Ak Parti Keşap Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Nuray Kılıç ve teşkilat üyeleri katıldı. Başkan Emür, “Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçeye katma değer kazandıran esnaflarımızın her zaman yanındayız. Onların yaşadığı tüm sıkıntıların habercisi ve takipçisiyiz. Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.