‘GEÇ OLMADAN LÜTFEN KURALLARA UYALIM’

GÜNDEM 08.09.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3317+ kez okundu.
 

‘GEÇ OLMADAN LÜTFEN KURALLARA UYALIM’

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Normalleşme kapsamında ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ kurallarına uyulması için sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.
Başkan Emür, ‘Çok değerli ve kıymetli Keşaplı Hemşehrilerim; Bilim Kurulu Üyeleri tarafından Koronavirüs Covid-19 vaka sayılarının daha da artacağı ifade ediliyor. Sağlığınız bizim için çok önemlidir. Kendinizin, ailenizin ve toplum sağlığı için lütfen mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Lütfen sosyal mesafeyi koruyalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maskesiz dışarı çıkmayalım. Vatandaşlarımızın çok dikkatli olmaları; temizlik, maske ve mesafe kurallarına titizlikle riayet etmeleri hem kendi sağlıkları hem de yakınları, sevdikleri ve halkımızın sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir. Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi. Maske, sosyal mesafe ve hijyen olmazsa olmazımız. Virüsten kaçınmak kendi elimizde. Sağlık için hepimiz için ‘Koronavirüsü hep beraber yenebiliriz’ dedi.  
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Normalleşme kapsamında ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ kurallarına uyulması için sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Başkan Emür, ‘Çok değerli ve kıymetli Keşaplı Hemşehrilerim; Bilim Kurulu Üyeleri tarafından Koronavirüs Covid-19 vaka sayılarının daha da artacağı ifade ediliyor. Sağlığınız bizim için çok önemlidir. Kendinizin, ailenizin ve toplum sağlığı için lütfen mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Lütfen sosyal mesafeyi koruyalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maskesiz dışarı çıkmayalım. Vatandaşlarımızın çok dikkatli olmaları; temizlik, maske ve mesafe kurallarına titizlikle riayet etmeleri hem kendi sağlıkları hem de yakınları, sevdikleri ve halkımızın sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir.

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi. Maske, sosyal mesafe ve hijyen olmazsa olmazımız. Virüsten kaçınmak kendi elimizde. Sağlık için hepimiz için ‘Koronavirüsü hep beraber yenebiliriz’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.