‘Geç kalan adalet ne yazık ki zülümdür’

GÜNDEM 15.04.2019 - 09:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2620+ kez okundu.
 

‘Geç kalan adalet ne yazık ki zülümdür’

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Gündoğdu Saadet Partisi İl Kadın Kolları olarak yaptığı basın açıklamasında ‘11 yaşındaki küçük melek Rabia Naz Vatan yavrumuzun ölümündeki şüphelerin biran önce giderilmesi için huzurundayız.
Öncelikle anne ve babanın olmak üzere ülkemizin başı sağ olsun’ dedi. Gündoğdu konuşmasının devamında şunları ifade etti; ‘Saygıdeğer Basın mensupları Saadet Partisi Kadın Kolları olarak yavrumuzun ölümündeki şüpheleri titizlikle takip ettiğimizi kamuoyuna bildirmek isteriz. Yaşanan olayı ailenin ifadesi ile özetlemek gerekirse yavrumuz ne yazık ki taşınmış vaziyette kapının önüne bırakılıyor. Ambulansa haber veriliyor ve Görele çocuk hastanesine kaldırılıyor. Maalesef hastanede vefat ediyor. Devletin kurumu olan adli tıp kurumu “şüpheli ölüm olarak” kayıt altına alıyor. Acılı baba durumu 20 gün sonra fark edip araştırmaya başlıyor. Birçok şüpheli bulgular olduğunu ifade ediyor. Sonuç adli tıp raporunda “trafik kazası sonrası ölüm” olarak belirtilmesine rağmen intihar olayı üzerine duruluyor. Bütün bu olayların üzerine en acısıda baba Şaban Vatan Beyefendinin kızının ölümünden dolayı sorumlu olabileceğini düşündüğü siyasi kişilerin çeşitli bağlantıları kullanarak kendilerini aklamaya çalıp, kendisinin akli dengesinin bozuk olduğunun üzerinde durulmasıdır. Toplumun vicdanına sesleniyoruz bir deliliniz olduğunu belirtiyorsunuz, tanıklarınız var işleme alınmıyor. Medya sizin sesiniz olmaktan çekiniyor. Neden? Üzücü olayın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen olay üzerindeki şüphelerin kaldırılamamış olması hepimizi derinden üzmektedir. Geç kalan adalet ne yazık ki zülümdür. Bu sebeple biran önce Rabia Naz yavrumuzun şaibeli ölümündeki perdeleri kaldırarak kamu vicdanının rahatlamasını temenni ediyoruz! Bugün kaybettiğimiz evladımızın adaletle beraber yarın başka Rabiaları kaybettirmesin derdindeyiz’.    
Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Gündoğdu Saadet Partisi İl Kadın Kolları olarak yaptığı basın açıklamasında ‘11 yaşındaki küçük melek Rabia Naz Vatan yavrumuzun ölümündeki şüphelerin biran önce giderilmesi için huzurundayız.

Öncelikle anne ve babanın olmak üzere ülkemizin başı sağ olsun’ dedi.

Gündoğdu konuşmasının devamında şunları ifade etti; ‘Saygıdeğer Basın mensupları Saadet Partisi Kadın Kolları olarak yavrumuzun ölümündeki şüpheleri titizlikle takip ettiğimizi kamuoyuna bildirmek isteriz. Yaşanan olayı ailenin ifadesi ile özetlemek gerekirse yavrumuz ne yazık ki taşınmış vaziyette kapının önüne bırakılıyor. Ambulansa haber veriliyor ve Görele çocuk hastanesine kaldırılıyor. Maalesef hastanede vefat ediyor. Devletin kurumu olan adli tıp kurumu “şüpheli ölüm olarak” kayıt altına alıyor. Acılı baba durumu 20 gün sonra fark edip araştırmaya başlıyor. Birçok şüpheli bulgular olduğunu ifade ediyor. Sonuç adli tıp raporunda “trafik kazası sonrası ölüm” olarak belirtilmesine rağmen intihar olayı üzerine duruluyor. Bütün bu olayların üzerine en acısıda baba Şaban Vatan Beyefendinin kızının ölümünden dolayı sorumlu olabileceğini düşündüğü siyasi kişilerin çeşitli bağlantıları kullanarak kendilerini aklamaya çalıp, kendisinin akli dengesinin bozuk olduğunun üzerinde durulmasıdır. Toplumun vicdanına sesleniyoruz bir deliliniz olduğunu belirtiyorsunuz, tanıklarınız var işleme alınmıyor. Medya sizin sesiniz olmaktan çekiniyor. Neden? Üzücü olayın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen olay üzerindeki şüphelerin kaldırılamamış olması hepimizi derinden üzmektedir. Geç kalan adalet ne yazık ki zülümdür. Bu sebeple biran önce Rabia Naz yavrumuzun şaibeli ölümündeki perdeleri kaldırarak kamu vicdanının rahatlamasını temenni ediyoruz! Bugün kaybettiğimiz evladımızın adaletle beraber yarın başka Rabiaları kaybettirmesin derdindeyiz’.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.