‘GAZİLERİMİZ UNUTULMAZ’

GÜNDEM 19.09.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3184+ kez okundu.
 

‘GAZİLERİMİZ UNUTULMAZ’

19 Eylül Gaziler Günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında yapılan program ile kutlandı. Bulancak Kaymakamlığının düzenlendiği program 19 Eylül Perşembe günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 11.00’da başladı.
Program öncesi Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Muharip Gaziler Derneği üyeleri ile tek tek tokalaşarak tebrik etti. Daha sonra Dernek Başkanı Dursun Beyaz tarafından dernek çelengi Atatürk anıtına sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra dernek başkanı Dursun Beyaz günün anlamı ve önemini belirten konuşmayı yaparak, “Bu vatan için canını veren şehitlerimiz ve gazi olanlar asla unutulmayacaktır. Şehitlerimize rahmet dilerim, gazilerimize şükranlarımızı sunarım” dedi. Bu konuşmadan sonra da gazi ortaokulu öğrencisi Berivan Yılmaz gaziler şiirini, Kıbrıs gazisi Fahri Gökdemir’de, kendi yazdığı şiir okudu. Buradaki program sona erdikten sonra Bulancak Muharip Gaziler Derneğine geçilerek, dernek binasında bir süre sohbet edilerek, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. Dernekteki ziyaretten sonra da Bulancak Öğretmen Evindeki gaziler adına verilen ikram yemeği ile program sona erdi. 19 Eylül Gaziler Günü programına Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Murat Ulusoy, Cumhuriyet Savcısı Can Burak Sucuoğlu, GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Oktay Karaman, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, AK Parti İlçe Başkan vekili Erol Türkmen, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, Tapu Sicil Müdürü Mehmet Ünal, Tarım İlçe Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, okul müdürleri, vatandaşlar da katıldı.  
19 Eylül Gaziler Günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında yapılan program ile kutlandı. Bulancak Kaymakamlığının düzenlendiği program 19 Eylül Perşembe günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 11.00’da başladı.

Program öncesi Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Muharip Gaziler Derneği üyeleri ile tek tek tokalaşarak tebrik etti.

Daha sonra Dernek Başkanı Dursun Beyaz tarafından dernek çelengi Atatürk anıtına sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra dernek başkanı Dursun Beyaz günün anlamı ve önemini belirten konuşmayı yaparak, “Bu vatan için canını veren şehitlerimiz ve gazi olanlar asla unutulmayacaktır. Şehitlerimize rahmet dilerim, gazilerimize şükranlarımızı sunarım” dedi.

Bu konuşmadan sonra da gazi ortaokulu öğrencisi Berivan Yılmaz gaziler şiirini, Kıbrıs gazisi Fahri Gökdemir’de, kendi yazdığı şiir okudu.

Buradaki program sona erdikten sonra Bulancak Muharip Gaziler Derneğine geçilerek, dernek binasında bir süre sohbet edilerek, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.

Dernekteki ziyaretten sonra da Bulancak Öğretmen Evindeki gaziler adına verilen ikram yemeği ile program sona erdi. 19 Eylül Gaziler Günü programına Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Murat Ulusoy, Cumhuriyet Savcısı Can Burak Sucuoğlu, GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Oktay Karaman, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, AK Parti İlçe Başkan vekili Erol Türkmen, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, Tapu Sicil Müdürü Mehmet Ünal, Tarım İlçe Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, okul müdürleri, vatandaşlar da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.