Gazi Ortaokulu’nun emaneti Mehmetçik’e ulaştırıldı

GÜNDEM 19.02.2018 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2935+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu’nun emaneti Mehmetçik’e ulaştırıldı

Bulancak Gazi Ortaokulu öğrencilerinin,
Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Zeytindalı Harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimize yazdıkları mektuplar ve hediye fındıkları Bulancak  Eğitim Bir Sen temsilcisi aynı zamanda Güzelyalı İlkokulu Müdürü Menderes Yüksel, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Mustafa Kaya ve Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Göktekin kendi araçlarıyla beraber Hatay´a ulaştı ve Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel´e teslim ettiler. Eğitim-Bir Sen Temsilcisi Menderes Yüksel, Türk halkının böylesi günlerdeki birlik, beraberlik ve yardımlaşma  duygusunun  önemli olduğunu hatırlatarak, "Afrin’de devam eden sınır ötesi operasyonda kahraman askerlerimize  moral  vermek ve yanlarında olduklarımızı göstermek için Bulancak Gazi Ortaokulu öğrencilerinin bize askerlerimize vermek üzere emanet ettikleri fındık ve yazdıkları mektupları  askerlerimize verilmek üzere Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’e teslim ettik. Her zaman Mehmetçiğimizin destekçisi ve duacısıyız" dedi. Gazi Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir ise, "Emeği geçen tüm veli, öğrenci, öğretmenlerimize ve özellikle Hatay´a kadar gidip kolileri teslim eden İdareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.
Bulancak Gazi Ortaokulu öğrencilerinin,

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Zeytindalı Harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimize yazdıkları mektuplar ve hediye fındıkları Bulancak  Eğitim Bir Sen temsilcisi aynı zamanda Güzelyalı İlkokulu Müdürü Menderes Yüksel, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Mustafa Kaya ve Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Göktekin kendi araçlarıyla beraber Hatay´a ulaştı ve Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel´e teslim ettiler. Eğitim-Bir Sen Temsilcisi Menderes Yüksel, Türk halkının böylesi günlerdeki birlik, beraberlik ve yardımlaşma  duygusunun  önemli olduğunu hatırlatarak, "Afrin’de devam eden sınır ötesi operasyonda kahraman askerlerimize  moral  vermek ve yanlarında olduklarımızı göstermek için Bulancak Gazi Ortaokulu öğrencilerinin bize askerlerimize vermek üzere emanet ettikleri fındık ve yazdıkları mektupları  askerlerimize verilmek üzere Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’e teslim ettik. Her zaman Mehmetçiğimizin destekçisi ve duacısıyız" dedi.

Gazi Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir ise, "Emeği geçen tüm veli, öğrenci, öğretmenlerimize ve özellikle Hatay´a kadar gidip kolileri teslim eden İdareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.