'Gazeteciler günü kutlu olsun'

GÜNDEM 09.01.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2520+ kez okundu.
 

'Gazeteciler günü kutlu olsun'

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayımladığı bir mesajla kutladı.
Şenlikoğlu’ Halkımızın bilgilendirilmesinde, aydınlatılmasında ve tarafsız haber almasında önemli bir görev üstlenen siz basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü içtenlikle kutluyorum. İlimizde, ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için zamanla sınırlı olmaksızın çalışan basın mensuplarımız bizlere doğru bilgileri teknolojinin gerektirdiği hızda ulaştırmaya çalışmaktasınız. Zaman gözetmeyen çalışma süreniz, yorucu ve stresli iş ortamınızın yanı sıra haber ulaştırmada her türlü teknolojiden faydalanabilme becerisi gerektirmektedir. Bu yüzden basın mesleği, özü itibariyle zor fakat özel niteliklere sahip, çağımızın saygın mesleklerinden biridir. Demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığıdır. Unutulmamalıdır ki, basının ilimizde ve ülkemizde yaşanılan her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önemlidir. Bu düşüncelerle, tüm basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, muvaffak olmaları temennisiyle selamlarımı sunuyorum.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayımladığı bir mesajla kutladı.

Şenlikoğlu’ Halkımızın bilgilendirilmesinde, aydınlatılmasında ve tarafsız haber almasında önemli bir görev üstlenen siz basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü içtenlikle kutluyorum.
İlimizde, ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için zamanla sınırlı olmaksızın çalışan basın mensuplarımız bizlere doğru bilgileri teknolojinin gerektirdiği hızda ulaştırmaya çalışmaktasınız. Zaman gözetmeyen çalışma süreniz, yorucu ve stresli iş ortamınızın yanı sıra haber ulaştırmada her türlü teknolojiden faydalanabilme becerisi gerektirmektedir. Bu yüzden basın mesleği, özü itibariyle zor fakat özel niteliklere sahip, çağımızın saygın mesleklerinden biridir.
Demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığıdır. Unutulmamalıdır ki, basının ilimizde ve ülkemizde yaşanılan her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önemlidir.
Bu düşüncelerle, tüm basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, muvaffak olmaları temennisiyle selamlarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.