Gayık, Köy Muhtarlarında birliği sağladı

KÜLTÜR 22.12.2016 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3807+ kez okundu.
 

Gayık, Köy Muhtarlarında birliği sağladı

Bulancak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında her yıl yenilenen Mütevelli Üyesi seçimleri 2017 yılı için de gerçekleştirildi.
 Salı günü Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan seçimlerde STK'ları temsilen bir mütevelli üyesi, mahalle muhtarlarını temsilen bir mütevelli üyesi, köy muhtarlarını temsilen de bir mütevelli üyesi seçildi. Yapılan seçimlerde Sivil Toplum Kuruluşlarını temsilen Bulancak Orta Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yılmaz Özgen, Bulancak Mahalle Muhtarlarını temsilen Bulancak Mahallesi Muhtarı Murat Yirmibeş, Köy Muhtarlarını temsilen ise Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık mütevelli üyeliğine seçildi.Yapılan seçimlerde ise ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Köy Muhtarları arasında seçilen Mütevelli Üyesi seçimlerinde köy muhtarlarından Hayati Gayık'ın aday olması ile başka bir aday seçime dahil olmadı. Alınan bilgiye göre her yıl yapılan bu seçimlerde köy muhtarları arasında birlik sağlanamadığı, Muhtar Gayık'ın aday olması ile başka adayın çıkmadığı ifade edildi.   Yılmaz Özgen, Murat Yirmibeş, Hayati Gayık resimleri
Bulancak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında her yıl yenilenen Mütevelli Üyesi seçimleri 2017 yılı için de gerçekleştirildi.
 Salı günü Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan seçimlerde STK'ları temsilen bir mütevelli üyesi, mahalle muhtarlarını temsilen bir mütevelli üyesi, köy muhtarlarını temsilen de bir mütevelli üyesi seçildi. Yapılan seçimlerde Sivil Toplum Kuruluşlarını temsilen Bulancak Orta Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yılmaz Özgen, Bulancak Mahalle Muhtarlarını temsilen Bulancak Mahallesi Muhtarı Murat Yirmibeş, Köy Muhtarlarını temsilen ise Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık mütevelli üyeliğine seçildi.
Yapılan seçimlerde ise ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Köy Muhtarları arasında seçilen Mütevelli Üyesi seçimlerinde köy muhtarlarından Hayati Gayık'ın aday olması ile başka bir aday seçime dahil olmadı. Alınan bilgiye göre her yıl yapılan bu seçimlerde köy muhtarları arasında birlik sağlanamadığı, Muhtar Gayık'ın aday olması ile başka adayın çıkmadığı ifade edildi.

 

Yılmaz Özgen, Murat Yirmibeş, Hayati Gayık resimleri
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.