GAMACI ERDAL, VEFAT ETTİ

VEFAT 14.05.2020 - 10:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2971+ kez okundu.
 

GAMACI ERDAL, VEFAT ETTİ

Bulancak'ta uzun yılllardan bu yana Hükümet Binası yanında Balıkçılık yapan sevilen sima Gamacı lakaplı Toşmak Erdal Güler vefat etti.
Bulancak esnaflarından merhum Hamdullah ve Portakal Güler’in oğlu, Fevziye Güler’in eşi, Figen, Nazan, Ebru, Yeliz, Cansu ve Emre’nin babaları, Emin, Mehmet, Ayşe, Nebahat, Sebahat, merhum Özdemir, Birol, Serpil ve Erol Güler’in kardeşleri Gamacı Erdal Güler'in cenazesi bugün saat 14.30’da Bulancak Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Belediye eski mezarlığında toprağa verilecek. Bu sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Erdal Güler'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Bulancak'ta uzun yılllardan bu yana Hükümet Binası yanında Balıkçılık yapan sevilen sima Gamacı lakaplı Toşmak Erdal Güler vefat etti.

Bulancak esnaflarından merhum Hamdullah ve Portakal Güler’in oğlu, Fevziye Güler’in eşi, Figen, Nazan, Ebru, Yeliz, Cansu ve Emre’nin babaları, Emin, Mehmet, Ayşe, Nebahat, Sebahat, merhum Özdemir, Birol, Serpil ve Erol Güler’in kardeşleri Gamacı Erdal Güler'in cenazesi bugün saat 14.30’da Bulancak Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Belediye eski mezarlığında toprağa verilecek.

Bu sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Erdal Güler'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.