Galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz

SPOR 03.02.2020 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2926+ kez okundu.
 

Galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Giresunspor'un kulüp başkanı Sacit Ali Eren, rakipleri karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Eren, yaptığı açıklamada, Hatay deplasmanına galibiyet parolasıyla gittiklerini, 90 dakika boyunca da üstün bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Kazanma adına her şeyi yaptıklarını, ancak şanssızlık nedeniyle sahadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını vurgulayan Eren, şöyle konuştu; “Hatayspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyduk. Kazanma adına her şeyi de yaptık. Ancak istediğimiz galibiyeti bir türlü elde edemedik. Kazanabileceğimiz bir maçtı, bunu başaramadık. Hatayspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz” Başkan Eren, gelecek haftalar için umutlu olduklarını ve iyi sonuçlar alarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.  
TFF 1. Lig'in 20. haftasında Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Giresunspor'un kulüp başkanı Sacit Ali Eren, rakipleri karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Eren, yaptığı açıklamada, Hatay deplasmanına galibiyet parolasıyla gittiklerini, 90 dakika boyunca da üstün bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Kazanma adına her şeyi yaptıklarını, ancak şanssızlık nedeniyle sahadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını vurgulayan Eren, şöyle konuştu; “Hatayspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyduk. Kazanma adına her şeyi de yaptık. Ancak istediğimiz galibiyeti bir türlü elde edemedik. Kazanabileceğimiz bir maçtı, bunu başaramadık. Hatayspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz”

Başkan Eren, gelecek haftalar için umutlu olduklarını ve iyi sonuçlar alarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.