GALİBİYET BİZE YAKIŞTI

SPOR 11.02.2019 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2875+ kez okundu.
 

GALİBİYET BİZE YAKIŞTI

Bölgesel Amatör Lig'de üst üste Çayelispor ve Görelespor mağlubiyetleriyle son iki haftaya kötü bir başlangıç yapan1926 Bulancakspor, 1-0'lık Yakutispor galibiyeti ile kendine geldi.
Bulancak ek sahada 90+3’te Recep Gayık’ın müthiş golüyle 3 puana uzanan kırmızı-beyazlılar, Yakutispor’a karşı galibiyet sevinci yaşadı. Son iki hafta sonra 3 puanını hanesine yazdıran kırmızı-beyazlılarda 90 dakika bitiminde yaşanan sevinç ise görülmeye değerdi. Tüm takımın soyunma odasında birbirine kenetlendiği ve galibiyetin mimarı Recep’i kutladığı öğrenildi. Son iki haftayı oldukça stresli geçen Başkan Başaran Karahasan  ile teknik direktör Hakan Koçer,  oldukça rahatladığı görüldü. Başkan Karahasan kazanılan karşılaşmanın ardından derin bir oh çekerken, ‘Artık kendimize geldik’ yorumunu yaptı.  Başkan Karahasan, “Biz takımımıza güveniyorduk. İyi futbol oynayıp netice alamıyorduk. Bu galibiyet bize nefes aldırdı. Yakutispor’u yenemeseydik her şey belki de daha zor olacaktı. İkinci yarı özellikle güzel bir futbol sergiledik. Yakutispor galibiyeti tüm camiamıza armağan olsun” dedi.
Bölgesel Amatör Lig'de üst üste Çayelispor ve Görelespor mağlubiyetleriyle son iki haftaya kötü bir başlangıç yapan1926 Bulancakspor, 1-0'lık Yakutispor galibiyeti ile kendine geldi.

Bulancak ek sahada 90+3’te Recep Gayık’ın müthiş golüyle 3 puana uzanan kırmızı-beyazlılar, Yakutispor’a karşı galibiyet sevinci yaşadı.

Son iki hafta sonra 3 puanını hanesine yazdıran kırmızı-beyazlılarda 90 dakika bitiminde yaşanan sevinç ise görülmeye değerdi. Tüm takımın soyunma odasında birbirine kenetlendiği ve galibiyetin mimarı Recep’i kutladığı öğrenildi. Son iki haftayı oldukça stresli geçen Başkan Başaran Karahasan  ile teknik direktör Hakan Koçer,  oldukça rahatladığı görüldü. Başkan Karahasan kazanılan karşılaşmanın ardından derin bir oh çekerken, ‘Artık kendimize geldik’ yorumunu yaptı. 

Başkan Karahasan, “Biz takımımıza güveniyorduk. İyi futbol oynayıp netice alamıyorduk. Bu galibiyet bize nefes aldırdı. Yakutispor’u yenemeseydik her şey belki de daha zor olacaktı. İkinci yarı özellikle güzel bir futbol sergiledik. Yakutispor galibiyeti tüm camiamıza armağan olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.