FUTBOLCULAR DA WELLNESS ARENA’YI TERCİH EDİYORLAR

SPOR 24.09.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3198+ kez okundu.
 

FUTBOLCULAR DA WELLNESS ARENA’YI TERCİH EDİYORLAR

Bulancaklı genç girişimci Volkan Cindemir’in işletmeciliğini yaptığı Wellness Arena Plus Spor merkezini gençlerin tercihi olduğu gibi futbolcularda tercih ediyor.
Giresunspor kaptanı Eren Tozlu, Giresunspor’un kalecilerinden Göktan Cörüt, Bulancak İhsaniyespor’un yetiştirdiği değerlerden bu sezon Maltepespor ile anlaşan Tugay Tiryaki’yi sayabiliriz. Wellness Arena Plus Spor Merkezi işletmecisi Volkan Cindemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Bulancak, Giresun, Piraziz, hatta Ordu’dan bile gelen gençlerimiz var. Bunun yanı sıra Giresunspor kaptanı Eren Tozlu, Giresunspor kalecilerinden Göktan Cörüt, yine Bulancaklı Tugay Tiryaki boş zamanlarında bizi tercih ediyor. Futbol hız, güç, ivme, çeviklik ve tabii teknik yeteneklerin kombinasyonu. Bu yüzden kuvvet antrenmanı, eğitim programlarının vazgeçilmezi. Spor salonunda vücutlarını güçlendiren futbolcular sahada daha güçlü ve yaralanmalara daha dayanıklı oluyor. Kuvvet antrenmanları sezon dışında haftada üç, sezon sırasında ise maçlara bağlı olarak haftada en az iki kez yapılmalı” dedi.   Haber; Erol Küçük  
Bulancaklı genç girişimci Volkan Cindemir’in işletmeciliğini yaptığı Wellness Arena Plus Spor merkezini gençlerin tercihi olduğu gibi futbolcularda tercih ediyor.

Giresunspor kaptanı Eren Tozlu, Giresunspor’un kalecilerinden Göktan Cörüt, Bulancak İhsaniyespor’un yetiştirdiği değerlerden bu sezon Maltepespor ile anlaşan Tugay Tiryaki’yi sayabiliriz. Wellness Arena Plus Spor Merkezi işletmecisi Volkan Cindemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Bulancak, Giresun, Piraziz, hatta Ordu’dan bile gelen gençlerimiz var. Bunun yanı sıra Giresunspor kaptanı Eren Tozlu, Giresunspor kalecilerinden Göktan Cörüt, yine Bulancaklı Tugay Tiryaki boş zamanlarında bizi tercih ediyor. Futbol hız, güç, ivme, çeviklik ve tabii teknik yeteneklerin kombinasyonu. Bu yüzden kuvvet antrenmanı, eğitim programlarının vazgeçilmezi. Spor salonunda vücutlarını güçlendiren futbolcular sahada daha güçlü ve yaralanmalara daha dayanıklı oluyor. Kuvvet antrenmanları sezon dışında haftada üç, sezon sırasında ise maçlara bağlı olarak haftada en az iki kez yapılmalı” dedi.

 

Haber; Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.