Fotoğraf Yarışmasının ödülleri verildi

SANAT 19.04.2018 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5990+ kez okundu.
 

Fotoğraf Yarışmasının ödülleri verildi

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneğinin geçen yıl ilk kez düzenlediği Bulancak fotoğrafları yarışmasının 2. ödül töreni 17 Nisan Salı günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı.
'Bulancak'ın Görünmeyen Yüzü' ana temalı ve para ödüllü fotoğraf yarışmasında ödül alanlarında katıldığı programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Leyla Kara, "Yarışmaya gösterilen ilgiye teşekkür ederim. Zor bir seçim sonrası ödül alanlara ve bize destek olan Bulancak Kaymakamlığına, jüri üyelerine ve Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür ederim" dedi. Ödül törenine katılan Kaymakam Hamdi Üncü'de yaptığı konuşmada, "Turizm bir imaj meselesidir. İlçemiz, ilimiz ve ülkemiz için önemli bir gelir kaynağı olan turizm konusunda en çok görsel olmak önemlidir. Bu konuda tanıtım ve görsellik çok iyi kullanılarak turizm geliri artar ve daha çok güzelliğimiz bilinir. Bulancak'ta bu  konunda yapılan bu çalışmalarda önemli bir adımdır, kendilerine teşekkür ederim" dedi. Yarışmada 1. olan Sibel Çilek Aldemir, 2. olan Engin Ayyıldız, 2. Turgut Ayar, özel drone ve mansiyon ödülü alan Ali Mermertaş, Sema Mermertaş'a ödüllerini İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı tarafından takdim edildi. Ödül töreni sonrası yarışmada derece alan 30 fotoğrafın sergilendiği stant törene katılanlarca gezildi.
Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneğinin geçen yıl ilk kez düzenlediği Bulancak fotoğrafları yarışmasının 2. ödül töreni 17 Nisan Salı günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı.

'Bulancak'ın Görünmeyen Yüzü' ana temalı ve para ödüllü fotoğraf yarışmasında ödül alanlarında katıldığı programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Leyla Kara, "Yarışmaya gösterilen ilgiye teşekkür ederim. Zor bir seçim sonrası ödül alanlara ve bize destek olan Bulancak Kaymakamlığına, jüri üyelerine ve Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür ederim" dedi.

Ödül törenine katılan Kaymakam Hamdi Üncü'de yaptığı konuşmada, "Turizm bir imaj meselesidir. İlçemiz, ilimiz ve ülkemiz için önemli bir gelir kaynağı olan turizm konusunda en çok görsel olmak önemlidir. Bu konuda tanıtım ve görsellik çok iyi kullanılarak turizm geliri artar ve daha çok güzelliğimiz bilinir. Bulancak'ta bu  konunda yapılan bu çalışmalarda önemli bir adımdır, kendilerine teşekkür ederim" dedi. Yarışmada 1. olan Sibel Çilek Aldemir, 2. olan Engin Ayyıldız, 2. Turgut Ayar, özel drone ve mansiyon ödülü alan Ali Mermertaş, Sema Mermertaş'a ödüllerini İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı tarafından takdim edildi. Ödül töreni sonrası yarışmada derece alan 30 fotoğrafın sergilendiği stant törene katılanlarca gezildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.