Fındık için Adalet' yürüyüşü başladı

SİYASET 18.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2990+ kez okundu.
 

Fındık için Adalet' yürüyüşü başladı

CHP tarafından fındık fiyatlarında ki fiyat düşüşünü protesto etmek için başlatılan 'Fındık İçin Adalet' yürüyüşü Ordu'dan başladı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi önünden toplanan yüzlerce vatandaş, Giresun'a doğru hareket etti. Çarşamba günü Giresun'da son bulacak yürüyüş sonrası Atatürk Meydanında fındık mitingi yapılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun toplanan kalabalığa hitap ederek, "Üretici bir yıl boyunca emek verdiği ürünün karşılığını alamıyor. Üretici bugün mağdur. Şu anda borçlarını ödeyemiyor, çocuğunu okula gönderemiyor. Fındığı Avrupalı bir alıcıya teslim ettik. ve maalesef kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Biz sesimizi yükseltince Tarım Bakanı TMO'nun ödemeleri 15 günde değil peşin yapacağını açıkladı. Demek ki sesimizi yükseltince, hükümeti uyarınca istediğimizi alabiliyoruz. Bugün başlattığımız yürüyüş de böyle olacak" dedi. Yürüyüşte CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı'da hazır bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ayvasıl'da yürüyüşe katılacağı ve ardından Atatürk meydanında üreticilere seslenmesi bekleniyor.
CHP tarafından fındık fiyatlarında ki fiyat düşüşünü protesto etmek için başlatılan 'Fındık İçin Adalet' yürüyüşü Ordu'dan başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi önünden toplanan yüzlerce vatandaş, Giresun'a doğru hareket etti. Çarşamba günü Giresun'da son bulacak yürüyüş sonrası Atatürk Meydanında fındık mitingi yapılacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun toplanan kalabalığa hitap ederek, "Üretici bir yıl boyunca emek verdiği ürünün karşılığını alamıyor. Üretici bugün mağdur. Şu anda borçlarını ödeyemiyor, çocuğunu okula gönderemiyor. Fındığı Avrupalı bir alıcıya teslim ettik. ve maalesef kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Biz sesimizi yükseltince Tarım Bakanı TMO'nun ödemeleri 15 günde değil peşin yapacağını açıkladı. Demek ki sesimizi yükseltince, hükümeti uyarınca istediğimizi alabiliyoruz. Bugün başlattığımız yürüyüş de böyle olacak" dedi.

Yürüyüşte CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı'da hazır bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ayvasıl'da yürüyüşe katılacağı ve ardından Atatürk meydanında üreticilere seslenmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.