Farkındalık yaratmaya devam ediyorlar

GÜNDEM 28.11.2019 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3339+ kez okundu.
 

Farkındalık yaratmaya devam ediyorlar

Bulancak Farkındalık Platformu 25 Kasım 2019 Pazartesi günü 10 gönüllüsüyle birlikte Tandır Köyü okuluna kıyafet yardımı etkinliği yaptılar.
Platform olarak diğer köy okullarına da ziyaretler ve yardımlar yapmaya devam edeceklerini ifade eden Platform Başkanı Gökhan Özcan, “Platform olarak 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinliğine de ortak olduk. Platform olarak vatandaşın sorununa çözüm bulma yollarından elimizden geleni yapacağız. 13 Ocak’ta 1 yaşımıza gireceğiz. Öğrencilerin gözündeki mutluluğu görmek her şeye değer” dedi. Etkinliğe başkan Özcan’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Cengiz Tarı, yönetici Ebru Nizam, yönetici Cansel Yücesoy, koordinatör Ayşe Dizdar ve gönüllülerden Gökçe Nesil, Elçin Dereli, Ayşegül Yüksel, Hatice Kılıçarslan ve Meltem Bekdemir katıldı. Bulancak Farkındalık Platformu Nedir? Platformun amacı ve ne için faaliyet gösterdiği hakkında bilgi veren Başkan Özcan, “Bizler daha yaşanabilir bir çevre için taşın altına elini koyan 300'den fazla gönüllüyüz. Engellilerle birlikte çoğunluğumuz gönüllülerden oluşmaktadır. 17'den 50 yaşına kadar yaş aralığı bulunan gönüllülerimiz de neredeyse her meslek dalında kişiler bulunurken, ayrıca mahalle muhtarlarımızda bizlere gönüllü olarak destek veriyor. Ayrıca kadın erkek sayısı hemen hemen eşittir. Çalışmalarımızı öncelikli olarak engellilerin sorunları için video çekerek, etkinlikler, toplantılar yaparak, makamlara ziyaretler  gerçekleştirerek, whatsApp grubumuzda, yorum ve fikirler ortaya koyarak, yerel ve ulusal basında haberlere konu olarak ve resmi kurumlara dilekçeler yazarak, YouTube kanalımız için içerikler üreterek, sosyal medya kampanyaları yaparak gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yardıma ihtiyaç engellilere ve toplumun diğer sorunlarını da değiniyoruz” diye konuştu.
Bulancak Farkındalık Platformu 25 Kasım 2019 Pazartesi günü 10 gönüllüsüyle birlikte Tandır Köyü okuluna kıyafet yardımı etkinliği yaptılar.

Platform olarak diğer köy okullarına da ziyaretler ve yardımlar yapmaya devam edeceklerini ifade eden Platform Başkanı Gökhan Özcan, “Platform olarak 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinliğine de ortak olduk. Platform olarak vatandaşın sorununa çözüm bulma yollarından elimizden geleni yapacağız. 13 Ocak’ta 1 yaşımıza gireceğiz. Öğrencilerin gözündeki mutluluğu görmek her şeye değer” dedi.

Etkinliğe başkan Özcan’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Cengiz Tarı, yönetici Ebru Nizam, yönetici Cansel Yücesoy, koordinatör Ayşe Dizdar ve gönüllülerden Gökçe Nesil, Elçin Dereli, Ayşegül Yüksel, Hatice Kılıçarslan ve Meltem Bekdemir katıldı.

Bulancak Farkındalık Platformu Nedir?

Platformun amacı ve ne için faaliyet gösterdiği hakkında bilgi veren Başkan Özcan, “Bizler daha yaşanabilir bir çevre için taşın altına elini koyan 300'den fazla gönüllüyüz. Engellilerle birlikte çoğunluğumuz gönüllülerden oluşmaktadır. 17'den 50 yaşına kadar yaş aralığı bulunan gönüllülerimiz de neredeyse her meslek dalında kişiler bulunurken, ayrıca mahalle muhtarlarımızda bizlere gönüllü olarak destek veriyor. Ayrıca kadın erkek sayısı hemen hemen eşittir. Çalışmalarımızı öncelikli olarak engellilerin sorunları için video çekerek, etkinlikler, toplantılar yaparak, makamlara ziyaretler  gerçekleştirerek, whatsApp grubumuzda, yorum ve fikirler ortaya koyarak, yerel ve ulusal basında haberlere konu olarak ve resmi kurumlara dilekçeler yazarak, YouTube kanalımız için içerikler üreterek, sosyal medya kampanyaları yaparak gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yardıma ihtiyaç engellilere ve toplumun diğer sorunlarını da değiniyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.