Farkındalık Platformu, KDK’da

GÜNDEM 16.01.2020 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3794+ kez okundu.
 

Farkındalık Platformu, KDK’da

Bulancak Farkındalık Platformu Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Kamu Denetçiliği Kurumu Baş denetçisi Şeref Malkoç’un daveti üzerine Ankara’da bulunan Kamu Denetçiliği Kurumunda Malkoç’u ziyaret etti.
Toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Bulancak Farkındalık Platformunu kuran kısa süre içerisinde çok sayıda gönüllüye ulaştıklarını ifade eden Özcan, gördükleri sorunları sosyal iletişim mecralarında paylaşarak çözüm üretmeye devam ederken, aynı zamanda da Kamu Denetçiliği Kurumu’na da sorunları bildirdiklerini söyledi. Özcan, bu kapsamda Baş denetçi Şeref Malkoç ile Ankara’da bir araya geldiklerini ifade ederek engelliler konusunda pek çok sorunu dile getirdiklerini kaydetti. Özcan, Baş denetçi Malkoç ziyaretinin ardından Engelli, Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu Denetçi Celile Özlem Tunçak ve beraberindeki uzmanlarla da görüştüklerini sözlerine ekledi.
Bulancak Farkındalık Platformu Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Kamu Denetçiliği Kurumu Baş denetçisi Şeref Malkoç’un daveti üzerine Ankara’da bulunan Kamu Denetçiliği Kurumunda Malkoç’u ziyaret etti.

Toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Bulancak Farkındalık Platformunu kuran kısa süre içerisinde çok sayıda gönüllüye ulaştıklarını ifade eden Özcan, gördükleri sorunları sosyal iletişim mecralarında paylaşarak çözüm üretmeye devam ederken, aynı zamanda da Kamu Denetçiliği Kurumu’na da sorunları bildirdiklerini söyledi. Özcan, bu kapsamda Baş denetçi Şeref Malkoç ile Ankara’da bir araya geldiklerini ifade ederek engelliler konusunda pek çok sorunu dile getirdiklerini kaydetti.

Özcan, Baş denetçi Malkoç ziyaretinin ardından Engelli, Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu Denetçi Celile Özlem Tunçak ve beraberindeki uzmanlarla da görüştüklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.