EYP ile mücadele ediliyor

GÜNDEM 17.10.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3281+ kez okundu.
 

EYP ile mücadele ediliyor

El Yapımı Patlayıcılar (EYP) ile Mücadele Kurulu toplantısı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda ‘EYP nedir? Terör Örgütlerinin EYP’yi Tercih Sebepleri Nelerdir? Kronolojik Sıraya Göre Giresun’da Son 10 Yılda Meydana Gelen EYP olayları, Mayın/ EYP istatistikleri ve EYP ile Mücadelede Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar’ konularında bilgi verildi. Giresun’da EYP kullanılarak gerçekleştirilen terör olaylarıyla ilgili bilgi verilen toplantıda, EYP ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar, bu çalışmalar sonucunda elde edilen veriler ve alınacak önlemler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
El Yapımı Patlayıcılar (EYP) ile Mücadele Kurulu toplantısı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda ‘EYP nedir? Terör Örgütlerinin EYP’yi Tercih Sebepleri Nelerdir? Kronolojik Sıraya Göre Giresun’da Son 10 Yılda Meydana Gelen EYP olayları, Mayın/ EYP istatistikleri ve EYP ile Mücadelede Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar’ konularında bilgi verildi.

Giresun’da EYP kullanılarak gerçekleştirilen terör olaylarıyla ilgili bilgi verilen toplantıda, EYP ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar, bu çalışmalar sonucunda elde edilen veriler ve alınacak önlemler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.