Evinde yanarak can verdi

VEFAT 22.12.2016 - 09:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2999+ kez okundu.
 

Evinde yanarak can verdi

Bulancak Şemsettin Mahallesinde ikamet eden Oğuz Kara(38) henüz sebebi bilinemeyen yangın neticesinde evinde yanarak hayatını kaybetti.
22 Aralık Perşembe günü sabaha doğru evinde tek başına kalan Oğuz Kara, uykusundan uyanmayınca çıkan yangın neticesinde tamamen yanmış bir halde bulundu. Bulancaklı Elekçioğullarından eski şoförlerden Halil İbrahim ve Hülya Kara’nın oğlu olan Oğuz Kara evli ve iki çocuk sahibi idi.Kara’nın cenazesi bugün '23 Aralık 2016 Cuma) Bulancak Orta Camii de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
Bulancak Şemsettin Mahallesinde ikamet eden Oğuz Kara(38) henüz sebebi bilinemeyen yangın neticesinde evinde yanarak hayatını kaybetti.
22 Aralık Perşembe günü sabaha doğru evinde tek başına kalan Oğuz Kara, uykusundan uyanmayınca çıkan yangın neticesinde tamamen yanmış bir halde bulundu. Bulancaklı Elekçioğullarından eski şoförlerden Halil İbrahim ve Hülya Kara’nın oğlu olan Oğuz Kara evli ve iki çocuk sahibi idi.
Kara’nın cenazesi bugün '23 Aralık 2016 Cuma) Bulancak Orta Camii de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.