Evde sağlık hizmetleri koordinasyon toplantısı yapıldı

GÜNDEM 01.02.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3209+ kez okundu.
 

Evde sağlık hizmetleri koordinasyon toplantısı yapıldı

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda 30 Ocak Çarşamba günü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk başkanlığında Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Yapılan toplantı sonucunda Giresun da gerçekleştirilen Evde Sağlık Hizmetleri çalışmaları hakkında genel bilgilendirme sunumu yapılmış, hizmet sunumu sırasında karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşülmüş ve bu bağlamda iyileştirici kararlar alınmıştır. Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısına; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Elif Nur Köksal, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Uzmanı Yener Güler, Evde sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi Hekimi Dr. Ayşe Bodur, Evde Sağlık Hizmeti sunan Prof. Dr. A. İlhan Özdemir EAH, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bulancak, Espiye, Tirebolu, Görele, Şebinkarahisar Devlet Hastaneleri ve Yağlıdere, Dereli, Eynesil, Çamoluk İlçe Devlet Hastanelerinin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ve Evde Sağlık Hizmetleri Birimleri Sorumluları ve çalışanları katılmıştır.  
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda 30 Ocak Çarşamba günü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk başkanlığında Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantı sonucunda Giresun da gerçekleştirilen Evde Sağlık Hizmetleri çalışmaları hakkında genel bilgilendirme sunumu yapılmış, hizmet sunumu sırasında karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşülmüş ve bu bağlamda iyileştirici kararlar alınmıştır.

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısına; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Elif Nur Köksal, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Uzmanı Yener Güler, Evde sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi Hekimi Dr. Ayşe Bodur, Evde Sağlık Hizmeti sunan Prof. Dr. A. İlhan Özdemir EAH, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bulancak, Espiye, Tirebolu, Görele, Şebinkarahisar Devlet Hastaneleri ve Yağlıdere, Dereli, Eynesil, Çamoluk İlçe Devlet Hastanelerinin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ve Evde Sağlık Hizmetleri Birimleri Sorumluları ve çalışanları katılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.