Esnafa bir müjdede Taranoğlu'ndan!

EKONOMİ 02.03.2017 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3378+ kez okundu.
 

Esnafa bir müjdede Taranoğlu'ndan!

Hükümetin esnafa yönelik teşvik paketlerine Turkcell Superonline Bulancak bayisi Mustafa Taranoğlu'da katıldı.
...Konu hakkında açıklama yapan Taranoğlu İletişim sahibi Mustafa Taranoğlu, "Vergi levhasını getiren esnaflarımıza işyeri telefonu da dahil olmak üzere internet paketini 50 TL'ye indirmiş bulunmaktayız. Ayrıca telefon içerisine her yöne hediye dakikalar vermekteyiz" dedi.Esnaflara yönelik olan bu kampanyanın kaçırılmaması hususunda bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduklarını dile getiren Taranoğlu, "İnternet ve telefon esnaflarımızın giderlerinin başında gelmektedir. Bu nedenle bizlerde bu konuda destek olmak amacı ile böyle bir kampanya başlatmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Kampanyadan yararlanmak isteyen esnaflarımızın sadece vergi levhası ile işyerimize gelmeleri yeterli olacaktır" diye konuştu. 
Hükümetin esnafa yönelik teşvik paketlerine Turkcell Superonline Bulancak bayisi Mustafa Taranoğlu'da katıldı.
...Konu hakkında açıklama yapan Taranoğlu İletişim sahibi Mustafa Taranoğlu, "Vergi levhasını getiren esnaflarımıza işyeri telefonu da dahil olmak üzere internet paketini 50 TL'ye indirmiş bulunmaktayız. Ayrıca telefon içerisine her yöne hediye dakikalar vermekteyiz" dedi.
Esnaflara yönelik olan bu kampanyanın kaçırılmaması hususunda bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduklarını dile getiren Taranoğlu, "İnternet ve telefon esnaflarımızın giderlerinin başında gelmektedir. Bu nedenle bizlerde bu konuda destek olmak amacı ile böyle bir kampanya başlatmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Kampanyadan yararlanmak isteyen esnaflarımızın sadece vergi levhası ile işyerimize gelmeleri yeterli olacaktır" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.