Eski milletvekili Karadeniz, toprağa verildi

VEFAT 16.07.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3364+ kez okundu.
 

Eski milletvekili Karadeniz, toprağa verildi

Vefat eden eski Giresun Milletvekili Mehmet Ali Karadeniz (82), memleketi Görele'de toprağa verildi.
Naaşı Görele ilçesine getirilen Karadeniz için, Cumhuriyet Meydanında cenaze töreni düzenlendi.  Karadeniz'in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Türkelli Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Törene, Karadeniz'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Tolga Erener, eski Devlet Bakanı Burhan Kara, 24. Dönem Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Görele'de 1937 yılında doğan Karadeniz, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun oldu. İsveç, İngiltere, Romanya ve Almanya'da mesleki ihtisasını gerçekleştiren Karadeniz, Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. 18. Dönem Giresun Milletvekili olarak Meclise giren Karadeniz, evli ve 4 çocuk babasıydı.  
Vefat eden eski Giresun Milletvekili Mehmet Ali Karadeniz (82), memleketi Görele'de toprağa verildi.

Naaşı Görele ilçesine getirilen Karadeniz için, Cumhuriyet Meydanında cenaze töreni düzenlendi. 

Karadeniz'in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Türkelli Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Törene, Karadeniz'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Tolga Erener, eski Devlet Bakanı Burhan Kara, 24. Dönem Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Görele'de 1937 yılında doğan Karadeniz, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun oldu. İsveç, İngiltere, Romanya ve Almanya'da mesleki ihtisasını gerçekleştiren Karadeniz, Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü görevinde bulundu.

18. Dönem Giresun Milletvekili olarak Meclise giren Karadeniz, evli ve 4 çocuk babasıydı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.