Engelli asansörünü çok yakında hizmete sunacağız

GÜNDEM 04.12.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2068+ kez okundu.
 

Engelli asansörünü çok yakında hizmete sunacağız

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bazı ziyaretlerde bulundu.
Başkan Şenlikoğlu, yapmış olduğu ziyaretler kapsamında ilk olarak Giresun Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ve ardından Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti ve her iki okulda da özel öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilerin bu özel gününü kutladı. Başkan Şenlikoğlu yapmış olduğu okul ziyaretlerinin ardından Anadolu Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin günün anısına düzenlemiş olduğu eğlence programına katılarak dernek başkanı Nihat Yayla, dernek üyeleri ve aileleri ile bir araya geldi. Öncelikle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Başkan Aytekin Şenlikoğlu konuşmasında şunları söyledi; “Birleşmiş Milletler meclisinin almış olduğu karar ile her yıl 3 Aralık, Dünya Engelliler günü olarak kutlanıyor. Fakat ben sadece bir gün değil, yılın 365 günü sizin gününüzdür diyorum. Burası sadece bir dernek değil sizin eviniz, aileniz her şeyiniz. Sizler burada bir ailesiniz. Daha önceki dönemlerde de her fırsatta sizi ziyaret edip, yanınızda olmaya gayret eden ve sizlerle bir arada olmaktan keyif alan birisiyim. Her türlü ihtiyacınız talebiniz olduğunda bu kardeşiniz her zaman yanınızda olmaya devam edecektir’dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bazı ziyaretlerde bulundu.

Başkan Şenlikoğlu, yapmış olduğu ziyaretler kapsamında ilk olarak Giresun Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ve ardından Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti ve her iki okulda da özel öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilerin bu özel gününü kutladı.

Başkan Şenlikoğlu yapmış olduğu okul ziyaretlerinin ardından Anadolu Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin günün anısına düzenlemiş olduğu eğlence programına katılarak dernek başkanı Nihat Yayla, dernek üyeleri ve aileleri ile bir araya geldi.

Öncelikle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Başkan Aytekin Şenlikoğlu konuşmasında şunları söyledi; “Birleşmiş Milletler meclisinin almış olduğu karar ile her yıl 3 Aralık, Dünya Engelliler günü olarak kutlanıyor. Fakat ben sadece bir gün değil, yılın 365 günü sizin gününüzdür diyorum. Burası sadece bir dernek değil sizin eviniz, aileniz her şeyiniz. Sizler burada bir ailesiniz. Daha önceki dönemlerde de her fırsatta sizi ziyaret edip, yanınızda olmaya gayret eden ve sizlerle bir arada olmaktan keyif alan birisiyim. Her türlü ihtiyacınız talebiniz olduğunda bu kardeşiniz her zaman yanınızda olmaya devam edecektir’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.