Emniyet'e taziye ziyareti

GÜNDEM 12.12.2016 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2179+ kez okundu.
 

Emniyet'e taziye ziyareti

İstanbul Beşiktaş'ta Cumartesi akşamı yaşanan terör saldırısı sonrası Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’ya taziye ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan Müdür Kovancı, hainlere geçit vermeyeceklerini ve terörle sonuna dek mücadele edeceklerini söyledi.Başkan Yakar ise, "Terör, Türkiye'de asla hedefine ulaşamayacaktır. Bizler polisin, askerin sivil halkın daima yanındayız. Teröre de asla geçit vermeyeceğiz. Saldırıda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.Bulancak Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen taziye ziyaretine Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ve Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu’da katıldı.
İstanbul Beşiktaş'ta Cumartesi akşamı yaşanan terör saldırısı sonrası Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’ya taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Müdür Kovancı, hainlere geçit vermeyeceklerini ve terörle sonuna dek mücadele edeceklerini söyledi.
Başkan Yakar ise, "Terör, Türkiye'de asla hedefine ulaşamayacaktır. Bizler polisin, askerin sivil halkın daima yanındayız. Teröre de asla geçit vermeyeceğiz. Saldırıda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.
Bulancak Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen taziye ziyaretine Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ve Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu’da katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.